ΠΟΛΟ

Stoiximan.gr 2o Final Four: Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΟΣΦΠ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΟΣΦΠ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το στέμμα του αφού επικράτησε με 20-3 επί του Νηρέα Χαλανδρίου και προκρίθηκε τελικό του Stoiximan.gr 2ου Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο γυναικών.

Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στον πρώτο ημιτελικό του Stoiximan.gr 2ου Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, την Παρασκευή (15/2) το απόγευμα, και νίκησε με "περίπατο" 20-3 τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Οι ερυθρόλευκες προκρίθηκαν έτσι στον δεύτερο συνεχόμενο τελικό στην βραχύχρονη ιστορία του θεσμού και θα διεκδικήσουν το δεύρεο τρόπαιο στην ιστορία της ομάδας, στο τελικό που θα γίνει το Σάββατο (16/2) στις 14.00, στο ίδιο κολυμβητήριο, με αντίπαλο τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ΝΟ Βουλιαγμένης - ΑΝΟ Γλυφάδας που θα γίνει αμέσως μετά.

Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε κατά κράτος σε όλους τους τομείς και άνοιξε από νωρίς τη διαφορά, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε μηδέν παθητικό και συγκεκριμένα προηγήθηκε με 15-0. Ο Νηρέας πέτυχε το πρώτο του γκολ στις αρχές του γ' οκταλέπτου και μείωσε σε 15-1. Από εκείνο το σημείο φάνηκε να χαλαρώνουν και οι ερυθρόλευκες, για να διαμορφωθεί το τελικό 20-3. Οι προπονητές βρήκαν την ευκαιρία, από την εξέλιξη που πήρε ο αγώνας, να χρησιμοποιήσουν όλες τις παίκτριές τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 20-3

Οκτάλεπτα: 7-0, 8-0, 2-2, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 5, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα, Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ(Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφ. 1, Κάσσαρη, Τρίχα, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου Άν., Μπόβαλη, Φραγκιά, Δούλη 1, Κουτέλη 1, Αγγελίδη, Λάζαρη, Τουρνάρου, Μαντουδιώτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ