ΠΟΛΟ

Τοπαλούδη: Το συγκινητικό πανό των οπαδών του Απόλλωνα για την άτυχη φοιτήτρια

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - Π.ΦΑΛΗΡΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - Π.ΦΑΛΗΡΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Σαββάτου ανάμεσα στον Υδραϊκό και τον Απόλλωνα οι οπαδοί της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" ανέρτησαν πανό αφιερωμένο στην άτυχη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη.

Σάλο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η 21χρονη φοιτήτρια δολοφονήθηκε αφού πριν είχε ξυλοκοπηθεί άγρια επειδή προσπάθησε να φύγει από το σπίτι των δύο φερόμενων δραστών. Αν και κανείς δεν έχει ομολογήσει το ποιος τη σκότωσε και οι δύο νεαροί έχουν παραδεχτεί τη συνέργειά τους.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ματς της ομάδας πόλο με τον Υδραϊκό το περασμένο Σάββατο (08/12) ανέρτησαν πανό για τη συγκεκριμένη υπόθεση το οποίο έγραφε: "Όχι σημαίνει όχι. Ανοχή τέλος. Ελένη, καλό ταξίδι"

Στη σχετική ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook οι οπαδοί του Απόλλωνα σχολίασαν: "Μπράβο στην ομάδα πόλο, που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους. Δε φταίει το αλκοόλ, ούτε το ντύσιμο. Φταίει ο βιαστής και ο δολοφόνος. Ανοχή τέλος. Καμία άλλη Ελένη. Το όχι σημαίνει όχι. Καιρός να σταματήσουμε να μεταφράζουμε τα πράγματα όπως συμφέρουν τον καθένα. Καλό ταξίδι Ελένη".

Δείτε τη δημοσίευσή τους εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ