ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Αφιερωμένο στον Πάβιτς"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / 4ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θοδωρής Βλάχος μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 αφιέρωσε το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στον Γιόζιπ Πάβιτς και ευχήθηκε να αλλάξει απόφαση και να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά την νίκη επί της Βουλιαγμένης στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του από τους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Οι παίκτες το απολαμβάνουν γιατί αυτό μένει στο τέλος μίας χρονιάς! Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι πανηγυρισμοί. Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει ανταγωνισμός και τα παιχνίδια κρίνονται από την διάθεση του Ολυμπιακού. Στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν είχαμε την απαιτούμενη διάθεση και το πληρώσαμε. Η Βουλιαγμένη ήταν πολύ καλύτερη του αναμενόμενου. Όταν αποφασίσαμε ότι από εδώ και πέρα πρέπει να γίνουμε Ολυμπιακός, αποκαταστάθηκε η τάξη και νομίζω ότι φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων. Στο τέλος μένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο μάλιστα είναι το έβδομο συνεχόμενο για την ομάδα μας. Είναι πολύ όμορφο και ιδιαίτερο για εμένα, τον Φουντούλη, τον Μουρίκη και τον Δελακά που τα έχουμε ζήσει και τα επτά και νιώθουμε περήφανοι που εκπροσωπούμε αυτόν τον σύλλογο και κατακτάμε τίτλους πετυχαίνοντας πολλά ρεκόρ".

Για τον Γιόσιπ Πάβιτς: "Εγώ προσωπικά σαν προπονητής του Ολυμπιακού, θέλω να αφιερώσω την κούπα στον Γιόσιπ Πάβιτς. ο οποίος έχει δηλώσει ότι φέτος θα σταματήσει το πόλο τελείως και θα αποχωρήσει και από την ομάδα και από την Ελλάδα. Μακάρι να κάνει την έκπληξη και να μείνει εδώ. Από την ημέρα που ήρθε, όχι μόνο με τις αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά με το ήθος του, τον χαρακτήρα του και το αρχηγικό του στυλ άλλαξε τα πάντα στην ομάδα. Έμαθε ελληνικά μέσα σε πέντε μήνες και για αυτό αγαπήθηκε πάρα πολύ όχι μόνο από τους οπαδούς αλλά και από τους συμπαίκτες του. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ανοδική πορεία που είχε η ομάδα με αποκορύφωμα την περσινή κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ήταν και θα είναι για λίγες μέρες ακόμη ένας αθλητής κόσμημα για την Ελλάδα. Του είπα προσωπικά ότι τον ευχαριστώ πολύ και ότι ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του".

Ακούστε τις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ