ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Έχουμε πάρει τις νίκες που θέλουμε"

LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Θοδωρής Βλάχος και Μάρο Γιόκοβιτς μίλησαν μετά τη νέα νίκη του Ολυμπιακού στο Champions League πόλο ανδρών με αντίπαλο τη Σπαντάου στο Παπαστράτειο με 13-8.

Την νικηφόρα πορεία της στους ομίλους του Champions League συνέχισε το βράδυ της Τρίτης (19/11) η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 13-8, της Σπαντάου στο Παπαστράτειο.

Στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν ρυθμό μέσα από την άμυνα τους, πήραν το προβάδισμα στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, διατήρησαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος και έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του Α' ομίλου και την επόμενη αγωνιστική οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν, στην Ισπανία, την Μπαρτσελονέτα (3/12).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης τα εξής: "Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ κουρασμένα, έχουν δώσει το 8ο παιχνίδι σε 22 ημέρες. Όλα είναι παιχνίδια σημαντικά και αυτό που θέλαμε είναι να κατακτήσουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι πάντα, είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός.

Είμαστε μια ομάδα με αρκετές αλλαγές, χρειαζόμαστε χρόνο και το να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα είναι κάπου φυσιολογικό και πρέπει να το διαχειριζόμαστε. Μέχρι στιγμής το έχουμε διαχειριστεί σωστά, είμαστε αήττητοι, έχουμε πάρει τις νίκες που θέλουμε, προχωράμε με μια ψυχολογία καλή και πλέον κοιτάμε τα δυο επόμενα παιχνίδια".

Από την πλευρά του ο Μάρο Γιόκοβιτς ανέφερε: "Ήταν πολύ σημαντικοί βαθμοί για εμάς σήμερα όπως και το γεγονός ότι συνεχίζουμε αήττητοι. Χρειάζεται ακόμα να βελτιώσουμε κάποια πράγματα αλλά είχαμε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για τους στόχους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ