ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΓΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΓΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακου, Θοδωρής Βλάχος, πίστεψε ότι η ομάδα του θα νικούσε τη Γιουγκ με βάση το ξεκίνημα του αγώνα και τόνισε πως η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Τι ανέφερε με τη σειρά του και ο Άντρο Μπούσλιε.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 10-10 με τη Γιουγκ στο Παπαστράτειο και η υπόθεση πρόκριση στο Final-8 του Champions League πόλο ανδρών στο Ανόβερο δεν είναι απλή υπόθεση για τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε στο olympiacossfp.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι σήμερα πιστέψαμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Ελέγχαμε το ρυθμό αλλά κάναμε μια κοιλιά στο τρίτο οκτάλεπτο, δεχτήκαμε δυο γκολ στην κόντρα και η ψυχρολουσία ήρθε όταν βρεθήκαμε πίσω με δυο γκολ στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Εκεί όμως λειτουργήσαμε πραγματικά σαν μεγάλη ομάδα.

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και κρίθηκε στο τέλος, με την ισοπαλία να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δυο ομάδες έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι. Η Γιούγκ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και δεν είναι εύκολο να τον κερδίσεις. Πρέπει να μεγαλώσουμε το διάστημα της καλής απόδοσης μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Όποιο αποτέλεσμα και να ερχόταν σήμερα, το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό. Η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Γiουγκ θα είναι σίγουρα ανάμεσα στις τρεις ομάδες και μετά θα μονομαχήσουμε εμείς με τη Ζόλνοκ, Βερόνα και Μπλάντοστ. Θέλει πολύ προσοχή και προσπάθεια για να φτάσουμε ξανά στην τελική φάση".

Από την πλευρά του, ο Άντρο Μπούσλιε είπε: "Ξεκινήσαμε καλά αλλά είχαμε ένα νεκρό διάστημα στο τρίτο οκτάλεπτο. Δεν παίξαμε καλά για μερικά λεπτά και ο αντίπαλος πέτυχε 2 γκολ. Στη συνέχεια αντιδράσαμε και δείξαμε την ποιότητα μας ως ομάδα. Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένα ώστε να βρεθούμε στο Final-8".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ