ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν έχει πισίνα να προπονηθεί!"

Βλάχος: "Ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν έχει πισίνα να προπονηθεί!"
EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι από τις εργασίες που γίνονται στο Παπαστράτειο.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.

Μεταξύ άλλων ο Έλληνας κόουτς στάθηκε στα δεδομένα του ομίλου του Ολυμπιακού στο Champions Leaguer, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ερυθρόλευκοι και ο Εθνικός από τις εργασίες που γίνονται στο Παπαστράτειο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο όμιλος ήταν από την αρχή δύσκολος, πριν μπουν οι δύο ομάδες, λόγω Ανόβερου. Περιορίζει τις θέσεις για το Final 8. Τώρα μένουν τρεις θέσεις, γιατί το Ανόβερο που το διοργανώνει, όποια θέση και να πάρει στον όμιλο θα είναι εκεί. Οι άλλες επτά ομάδες διεκδικούν τρεις θέσεις.Ο ρόλος των υπόλοιπων ομάδων δυσκολεύει. Το Ανόβερο και όγδοο να καταλήξει στον όμιλο μας θα περάσει σαν τέταρτο. Αν κάνουμε προγνωστικά θα είναι η Βερόνα και η Γιάντραν».

Για τον λόγο που δεν αναλαμβάνει η Ελλάδα τη διοργάνωση ενός Final8: «Δυστυχώς δεν έχουμε τις εγκαταστάσεις. Θέλει κλειστό και θέλει δύο πισίνες. Μία πισίνα για να γίνονται οι αγώνες και μία για να ζεσταίνονται οι ομάδες και να μπαίνουν κατευθείαν να παίζουν».

Για την κλήρωση της Βουλιαγμένης που την έφερε αντίπαλο με τη Φερεντσβάρος: «Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή της Βουλιαγμένης. Η Φερεντσβάρος είναι η καλύτερη ουγγρική ομάδα».

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει: «Έμεινε όλος ο κορμός. Και οι ξένοι και οι Έλληνες. Σταμάτησε ο Δελακάς και πήραμε δύο καλούς νέους παίκτες τον Σκουμπάκη και τον Κάκαρη. Ο Ολυμπιακός κοιτάει και την επόμενη μέρα, για να παραμένει ανταγωνιστικός. Μετά το καλοκαίρι όμως τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Δεν είναι αντιμετώπιση αυτή για ένα πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι κλειστό το Παπαστράτειο και πάμε από εδώ και από εκεί. Τώρα είμαστε σε μία 25αρα πισίνα στον Άγιο Κοσμά.

Για το αν υπάρχει λύση: «Δεν μπόρεσε να βρεθεί καμία λύση.Η λύση ήταν να κρατηθεί ανοιχτή η πισίνα η 50αρα του Αγίου Κοσμά κι ας έχει κρύο. Όταν το νερό είναι ζεστό δεν έχεις θέμα. Αλλά ούτε αυτό μπόρεσαν να κάνουν. Προφανώςδεν υπάρχειπετρέλαιο. Δεν υπάρχει διάθεση για να κρατηθεί αυτή η πισίνα λίγο παραπάνω ανοιχτή. Δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι οι γυναίκες του Ολυμπιακού και το αντρικό και το γυναικείο του Εθνικού. Είμαστε τέσσερις ομάδες χωρίς προπονητική στέγη. Το πρωτάθλημα ξεκινάει σε μία εβδομάδα καιτο Τσάμπιονς Λιγκ σε δέκα μέρες».

Για το αν η Ομοσπονδία μπορεί να βοηθήσει:« Δεν μπορεί να βοηθήσει η Ομοσπονδία. Όλες οι εθνικές ομάδες στεγάζονται στον Άγιο Κοσμά».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ