ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Πλέον εμείς αισθανόμαστε τέλεια, ο κόσμος μας είναι παντού"

CHAMPIONS LEAGUE 2019 / FINAL-8 / ÐÑÏÇÌÉÔÅËÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÑÅÓÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2019 / FINAL-8 / ÐÑÏÇÌÉÔÅËÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÑÅÓÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε 8-7 τη Μπρέσια και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League πόλο των ανδρών. Τι δήλωσαν οι Θοδωρής Βλάχος, Κωνσταντίνος Μουρίκης και Δημήτρης Σκουμπάκης.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο, Ολυμπιακός, ξεκίνησε την υπεράσπιση του στέμματός του, επικρατώντας με 8-7 της Μπρέσια στο Ανόβερο για τον προημιτελικό του Final-8 και πλέον περιμένει τη μεγάλη αποψινή μάχη (20:00) με την Προ Ρέκο για ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό. Οι Πειραιώτες πήγαν στη Γερμανία για το back to back και δείχνουν να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, όμως ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι την κορυφή.

Ο προπονητής της ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr: " Δεν θέλαμε με τίποτα να μείνουμε εκτός ημιτελικών. Συνεχίζουμε. Είμαστε μέσα στη γιορτή. Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε τρομερή ενέργεια και πάθος. Ήμασταν αποφασισμένοι να το κερδίσουμε. Είδαν στα μάτια μας τη μεγάλη επιθυμία οι αντίπαλοι και κάναμε σωστή διαχείριση. Περιμέναμε την επιστροφή της Μπρέσια, κάναμε κάποια λάθη αλλά πάντα γίνονται. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Το πρώτο ματς πάντα έχει πίεση. Πλέον εμείς αισθανόμαστε τέλεια και είναι απίστευτο αυτό που έγινε στην πισίνα με τον κόσμο μας. Το ζήσαμε και πέρσι στη Γένοβα και πρόπερσι στη Βουδαπέστη. Ο κόσμος μας είναι παντού. Αύριο (σ.σ. σήμερα) με την Προ Ρέκο θα δώσουμε και την ψυχή μας σε κάθε φάση και σε κάθε οκτάλεπτο. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα μπούμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να δώσουμε τα πάντα".

Ο Κωνσταντίνος Μουρίκης, ανέφερε με τη σειρά του: "Μπήκαμε πάρα πολύ καλά και καταφέραμε να κρατήσουμε χαμηλά την Μπρέσια στην αρχή του αγώνα. Νομίζω ότι εμφανιστήκαμε έτσι όπως έπρεπε. Με πολλή ενέργεια και η άμυνα είναι αυτή που δίνει τις νίκες και τις προκρίσεις. Έτσι παίξαμε σήμερα (σ.σ. χθες). Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς απέναντι στο φαβορί την Προ Ρέκο. Ουσιαστικά μας έφυγε ένα άγχος, γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε τον τίτλο μας. Αν παίξουμε έτσι δεν πρόκειται να φοβηθούμε τίποτα. Εμείς είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουμε μια ημέρα να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε προσεκτικά το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ, να είμαστε σοβαροί και θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη".

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης, τόνισε: "Αυτό που μας έδωσε την πρόκριση είναι ότι το θέλαμε περισσότερο. Ήμασταν έτοιμοι. Σκεφτόμασταν σωστά, είχαμε ηρεμία και αγωνιστήκαμε με όρεξη και μυαλό μέσα το παιχνίδι. Ο κόσμος μάς έδωσε κίνητρο, πανηγυρίσαμε μαζί τους και μας βοήθησε ψυχολογικά. Μας έδωσαν κίνητρο. Όσον αφορά στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι. Είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που δουλεύουμε όλη τη χρονιά και θα τα δώσουμε όλα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ