ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Προβλήματα που δεν έχουν ξεπεραστεί και θα συνεχιστούν"

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της χθες βράδυ (17/10) και στο Champions League, γνωρίζοντας την ήττα, στην Ιταλία από τη Βερόνα με 7-6. Τι δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος.

Μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς και την νικηφόρα πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της χθες βράδυ (17/10) και στο Champions League, γνωρίζοντας την ήττα, στην Ιταλία από τη Βερόνα με 7-6.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, με δεδομένο ότι η προετοιμασία τους διεξάγεται μετ εμποδίων, λόγω της έλλειψης κολυμβητηρίου, παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι, αυτή τη χρονική στιγμή της σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι"πλήρωσαν την έλλειψη αποτελεσματικότητας στην άμυνα στο δεύτερο οκτάλεπτο και το νεκρό επιθετικό τους διάστημα την ίδια περίοδο και παρόλο που έτρεξαν ένα σερί 4-1 στο δεύτερο μισό του αγώνα και μείωσαν στο γκολ, δημιουργώντας τις συνθήκες να πάρουν αποτέλεσμα, δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Ανόβερο, στη Γερμανία (3/11).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr: "Ξεκινάμε με ήττα τη φετινή μας προσπάθεια στην Ευρώπη και μάλιστα μετά από μια εμφάνιση πολύ νευρική κάτι το οποίο αντικατοπτρίζει την όλη κατάσταση και το τι συμβαίνει στην ομάδα μας στον 1,5 μήνα που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία. Προετοιμαζόμαστε με πολλά προβλήματα, τα οποία δεν έχουν ξεπεραστεί και θα συνεχιστούν.

Σίγουρα είναι μια ήττα που μας προσγειώνει και πρέπει να μας αφυπνίσει για να αντιδράσουμε σαν μεγάλη ομάδα. Και οι επόμενες ημέρες και τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πλέον πολύ προσεκτικοί γιατί έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας. Σίγουρα πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες. Μια ομάδα για να είναι μεγάλη πρέπει να λειτουργεί και σαν είναι μεγάλη ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ