ΣΤΙΒΟΣ

Αρκετές και φέτος οι αλλαγές σωματείων από κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες

ΑΦΙΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Επικυρώθηκαν σήμερα (30/12) από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας, τα πρακτικά που αφορούν στις μεταγραφές της περιόδου 2019-2020.

Αρκετές ήταν και φέτος οι μετακινήσεις αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών. Η πρωταθλήτρια του βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα μπει στην ολυμπιακή χρονιά ως αθλήτρια του ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, ενώ η Ελισάβετ Πεσιρίδου μετά την πολύχρονη παρουσία της στο ΓΣ Κηφισιάς, θα συνεχίσει στον ΑΟ Κάλλιστος.

Ο Εμμανουήλ Καραλής επέλεξε τον ΓΣ Απόλλων Πύργου, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενώ ο Αντώνης Μέρλος ανηφόρισε σε σωματείο της Θεσσαλονίκης, στον Ερμή 1877, στην πόλη όπου διαμένει και γυμνάζεται.

Σημαντικές προσθήκες έκανε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, που το 2020 θα έχει στο δυναμικό του τον κορυφαίο Έλληνα εμποδιστή, Κώστα Δουβαλίδη και τους ανερχόμενους πρωταθλητές Δημήτρη Τσίτσο (ακοντισμός) και Παναγιώτα Δόση (ύψος), που ήδη διακρίνονται σε αγώνες με την εθνική ομάδα.

Ο πρωταθλητής των 400 μ. Μιχάλης Παππάς πήρε μεταγραφή στον ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας, η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου επέλεξε να συνεχίσει σε σύλλογο της περιοχής της και συγκεκριμένα στον ΑΣ Μυρμηδόνες Φαρσ. Βόλου και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στον ΓΣ Αστέρας 90 Αιγάλεω.

Από τις υπόλοιπες μεταγραφές ξεχωρίζουν ακόμη αυτή του Νίκου Ξενιδάκη στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, της Αναστασίας Καρακατσάνη στον Πανελλήνιο ΓΣ, της Άρτεμις Αναστασίου στον ΠΑΟΚ και των Αλέξη Αργυρόπουλου και Ελένης Κουτσαλιάρη στην Πυγμή Ευόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ