ΣΤΙΒΟΣ

Υπόθεση Καραλή: Η απάντηση της Στεφανίδη στις δηλώσεις του Φιλιππίδη

ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε μέσω instagram σε δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Φιλιππίδης για περιστατικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν με πρωταγωνιστή τον πατέρα του Εμμανουήλ Καραλή.

Με ένα ποστάρισμά της στον λογαριασμό της στο instagram, η Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε στις δηλώσεις του Κώστα Φιλιππίδη για περιστατικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν με πρωταγωνιστή τον πατέρα του Εμμανουήλ Καραλή. Ουσιαστικά η παγκόσμια πρωταθλήτρια τόνισε πως άλλο είναι το λάθος και άλλο ο ρατσισμός.

Ο Κώστας Φιλιππίδης, σε δηλώσεις που είχε κάνει τ;aη Δευτέρα στην εφημερίδα Sportday τόνισε μεταξύ άλλων: " Μιλάνε για ρατσισμό από πλευράς μου. Ήμουν ο πρώτος που δώρισε σπάικ στον Εμμανουήλ Καραλή και όσες φορές χρειάστηκε του έδωσα κοντάρι για να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα. Επίσης μαζί με τον προπονητή μου Δημήτρη Κυτέα τον στηρίξαμε μέσω σεμιναρίων. Αλήθεια δεν είναι ρατσιστικό το γεγονός πως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού του 2017 στο ΣΕΦ μπροστά σε κόσμο στις κερκίδες του σταδίου και ανθρώπων της ομοσπονδίας ο πατέρας του αθλητή, Χάρης, με έβρισε χυδαιότατα και μου έλεγε μεταξύ άλλων "θα πεθάνεις...", "τελείωσες".

Υπόθεση Καραλή: Η απάντηση της Στεφανίδη στις δηλώσεις του Φιλιππίδη

Και συνέχισε λέγοντας: "Σε ό,τι αφορά το περιστατικό το οποίο συνέβη την Τρίτη 21 Μαΐου και όχι στις 22 του μήνα, εγώ και ο Εμμανουήλ Καραλής βρισκόμασταν στο προπονητικό αλλά δεν είχαμε καμία συμμετοχή. Όμως ο Χάρης Καραλής απείλησε τη σωματική ακεραιότητα του προπονητή μου Δημήτρη Κυτέα. Κλείνοντας θέλω να επισημάνω πως ποτέ δεν είχα θέματα ρατσισμού και σέβομαι τους πάντες και τα πάντα και έχω φίλους σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά τις συναθλήτριες μου Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου λυπάμαι διότι δεν έχουν γνώση για το συμβάν και περίμενα και τη δική τους στήριξη ως συναθλήτριες μου σε προηγούμενα γεγονότα".

Η απάντηση της Στεφανίδη που έβαλε σε insta story το δημοσίευμα της Sportday και έβαλε σε κύκλο τα λεγόμενα του ήταν: "Όχι Κώστα μου δεν είναι ρατσιστικό. Είναι λάθος αλλά όχι ρατσιστικό. Άλλο το ένα άλλο το άλλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Καραλής κατήγγειλε τον Κυτέα στον ΣΕΓΑΣ για ρατσιστική συμπεριφορά
Θα εξετάσουν την καταγγελία του Καραλή στον ΣΕΓΑΣ
Στεφανίδη και Κυριακοπούλου πήραν θέση για την καταγγελία του Καραλή
Το μήνυμα του Καραλή για τον ρατσισμό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ