ΣΤΙΒΟΣ

Η Βούλα Παπαχρήστου στο πλευρό των αστέγων

Greece's Paraskevi Papahristou celebrates after winning the gold medal in the women's triple jump final at the European Athletics Championships at the Olympic stadium in Berlin, Germany, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Greece's Paraskevi Papahristou celebrates after winning the gold medal in the women's triple jump final at the European Athletics Championships at the Olympic stadium in Berlin, Germany, Friday, Aug. 10, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Βούλα Παπαχρήστου αποφάσισε να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και συγκεντρώνει είδη ένδυσης και υπόδησης για άστεγους.

Μία βόλτα της Βούλας Παπαχρήστου στο κέντρο της Αθήνας αποτέλεσε αφορμή για να ξεκινήσει μία σημαντική δράση. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν είδε τους συνανθρώπους μας που είναι άστεγοι και αποφάσισε να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί.

Έτσι, η Βούλα Παπαχρήστου καλεί όσους επιθυμούν να βοηθήσουν να συγκεντρώσουν είδη ένδυσης και υπόδησης στο Κ2 του ΟΑΚΑ

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση της: "Φίλες και φίλοι καλησπέρα με αφορμή μια πρόσφατη βόλτα μου στο κέντρο της Αθήνας αντίκρισα εικόνες εξαθλίωσης, που χαράχτηκαν στη ψυχή μου και "έσπασαν"τη γιορτινή εικόνα που είχα στο μυαλό μου. Είδα ανθρώπους να κρυώνουν να σκεπάζονται με χαρτόκουτα,νάιλον σακούλες και οι περισσότεροι χωρίς κάλτσες.

Λοιπόν, επειδή ο αθλητισμός είναι κινητήριος δύναμη και γνωρίζοντας ότι στους περισσότερους από εμάς, αθλητικές εταιρίες δίνουν πληθώρα ρούχων, σας ζητώ να στηρίξετε την πρωτοβουλία μου εσάς,τα σωματεία σας καθώς και τους ανθρώπους που ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό,να μαζέψουμε είδη Ένδυσης-Υπόδησης (μπουφάν παπούτσια κάλτσες). Για να τα προσφέρουμε σε αυτούς τους ανθρώπους. Εθελοντές θα είμαστε ΟΛΟΙ.

Σας καλώ από ΣΗΜΕΡΑ μέχρι το ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12 τα πράγματα θα συγκεντρώνονται στο Κ2 του ΟΑΚΑ στο σύλλογο μου @kallistos_actiontrainingsl. Και την ίδια μέρα ώρα 16:00 από το ίδιο μέρος όσοι μπορούμε θα ξεκινήσουμε για το κέντρο της Αθήνας όπου και θα τα προσφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ