ΣΤΙΒΟΣ

Καπράλος: "Είναι κρίμα που αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα από τους αθλητές του στίβου"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, σε δήλωσή του εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην πάνε Έλληνες αθλητές του στίβου στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Τη λύπη του για το γεγονός ότι ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να μην στείλει αποστολή στους 2ους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μίνσκ (23-28/6) αφού δεν βρήκε εισιτήρια, εξέφρασε σε δήλωσή του ο Σπύρος Καπράλος.

Η δήλωση του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου σχετικά με την απόφαση του είναι η εξής: "Με μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση του ΣΕΓΑΣ να μην υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση στους αγώνες στίβου του Μινσκ, επειδή δεν βρέθηκαν τα αεροπορικά εισιτήρια. Από όλη αυτή την υπόθεση, οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που δεν θα βιώσουν την εμπειρία της συμμετοχής σε μεγάλους αγώνες.

Μάλιστα για ορισμένους που ενδεχομένως δεν θα καταφέρουν να πιάσουν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή θα ήταν η σπουδαία ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό μίας μεγάλης διοργάνωσης. Είναι κρίμα που αφαίρεσαν αυτή τη δυνατότητα από τους αθλητές του στίβου, ειδικά σε μία ιστορική στιγμή, καθώς θα μετείχαν για πρώτη φορά στην εφαρμογή της νέας μορφής των αγώνων του στίβου, του DNA, σε μεγάλους αγώνες. Σε αυτούς τους αγώνες που θα πάρουν μέρος 4000 αθλητές από τις 50 χώρες της Ευρώπης".

ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Η συγκεκριμένη απόφαση του ΣΕΓΑΣ δεν έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές. Πολλοί μάλιστα το χαρακτήρισαν ευθύ χτύπημα στον Σπύρο Καπράλο που έχει την ιδιότητα του Προέδρου της Συντονιστικής Επιτροπής για το Μινσκ 2019.

Μάλιστα, τονίζεται ότι στον ΣΕΓΑΣ ήξεραν εδώ και δύο μήνες ότι θα έπρεπε εκείνοι να βγάλουν τα εισιτήρια αλλά δεν το έκαναν. Αντίθετα, την ίδια ώρα περισσότεροι από 6.000 αθλητές από 24 χώρες θα βρεθούν στο Μινκ για να συμμετάσχουν στους 2ους ευρωπαϊκούς αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ