ΣΤΙΒΟΣ

Καραλής: "Με σκληρή δουλειά για το καλύτερο"

Καραλής: "Με σκληρή δουλειά για το καλύτερο"
DIMITRIS SPYROU - PENTAPRISM

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον αγώνα του στο Ζάππειο, το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. (AUDIO)

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Γιάννη Λαμπίρη, μετά τον αγώνα επίδειξης στο Ζάππειο όπου με ατομικό ρεκόρ στα 5,71 εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, στην Ντόχα του Κατάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το αν περίμενε να κάνει ατομικό ρεκόρ: “Εννοείται. Όποιος αθλητής δεν πιστεύει στις δυνατότητές του, δεν θα κάνει ποτέ το άλμα που θέλει. Από την αρχή το πίστευα. Ήμουν καλά στην προπόνηση. Είχε αέρα στην αρχή, αλλά μετά έπεσε. Το κεφάλι μου είναι στο έδαφος και το μυαλό μου μέσα στο κεφάλι μου και απλά προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Να βγάζω κάθε μέρα στην προπόνηση τον καλύτερό μου εαυτό και από εκεί και πέρα ότι έρθει”.

Για το αν είναι πιο συναρπαστικό να κάνει τέτοιες επιδόσεις σε ένα τέτοιο μέρος όπως το Ζάππειο: “Είναι πολύ σημαντικό ακόμη και το ότι έγινε εδώ, στο σπίτι μου. Κάθε εβδομάδα εμείς οι αθλητές είμαστε και κάπου αλλού σε όλο τον πλανήτη. Είναι πολύ σημαντικό το ότι έκανα εδώ στην Ελλάδα ένα ατομικό ρεκόρ και πήρα την πρόκριση στο Παγκόσμιο”.

Για τους στόχους του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: “Χωρίς άγχος και με σκληρή δουλειά πάμε για το καλύτερο”.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την ανάδειξή του ως MVP στο NBA: “Είναι τρομερό. Η Ελλάδα είναι παντού. Είπα συγχαρητήρια στα αδέρφια του. Μίλησα με τον αδερφό του τον Θανάση, που έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έχω μιλήσει και με τον Γιάννη, αλλά δεν έχω μαζί του τη σχέση που έχω με τον Θανάση. Ελπίζω να συνεχίσουν και άλλοι αθλητές και να προβάλουμε την Ελλάδα”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ