ΣΤΙΒΟΣ

Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού: Το δεύτερο κύμα στήριξης

ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ..ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. INTIME SPORTS

Η "Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού" προτάσσει στην διακήρυξή της την διεκδίκηση και διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου 2028 στη Θεσσαλονίκη.

Τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου 2028 στη Θεσσαλονίκη διεκδικεί η "Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού", η οποία ανακοίνωσε νέο κύμα στήριξης από αθλητές και προπονητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μπορούμε – Πιστεύουμε – Πρέπει να δώσουμε όραμα και κίνητρα που θα εμπνεύσουν τους νέους αθλητές μας, να καταρτίσουμε και να υλοποιήσουμε πλάνο οκταετίας για ένα κοινό στόχο, να φέρουμε στην Ελλάδα, τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή αθλητική διοργάνωση, να επενδύσουμε στον τόπο μας για να δημιουργήσουμε συνθήκες ανάπτυξης, να αναδείξουμε την περιοχή της Μακεδονίας ως νέο τουριστικό προορισμό. Μπορούμε να το κάνουμε όπως μπορέσαμε και το 2009 με την τελευταία μεγάλη διεθνή διοργάνωση που φιλοξένησε η Ελλάδα.

Τότε, η Θεσσαλονίκη εξασφάλισε τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Τελικού Στίβου και για δύο ημέρες 60.000 φίλαθλοι που κατέκλυσαν το Καυταντζόγλειο Στάδιο έζησαν μοναδικές στιγμές, απολαμβάνοντας ζωντανά τον μεγαλύτερο αθλητή στίβου όλων των εποχών, το μοναδικό Γιουσέϊν Μπόλτ στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, μερικές μόνο ημέρες μετά τα δύο ακατάρριπτα έως σήμερα παγκόσμια ρεκόρ σε 100μ. και 200μ.

Και δεν ήταν μόνο ο Μπόλτ, ήταν άλλοι 90 και πλέον Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές που απολαύσαμε όλοι σε δύο ονειρεμένες βραδιές. Ήταν η Άλισον Φίλιξ (200μ.), η Σάνια Ρίτσαρντς (400μ.), η Σέλι-Αν Φρέιζερ-Πράις (100μ.), η Έλενα Ισινμπάεβα (επί κοντώ), η Μπλάνκα Βλάσιτς (ύψος), ο Ντέϊβιντ Ρουντίσα (800μ.), ο Κενενίσα Μπεκέλε (3000μ., 5000μ.), ο Έλιουντ Κιπτσόγκε (3000μ., 5000μ.), ο Ρενό Λαβιλενί (επί κοντώ), η Μέσερετ Ντεφάρ (3000μ.), η Τιρούνες Ντιμπάμπα (5000μ.), η Βίβιαν Τσέριγιοτ (5000μ.), η Μπάρμπορα Σποτάκοβα (ακόντιο), ο Αντρέας Τόρκιλντσεν (ακόντιο)…

Σήμερα, 11 χρόνια μετά, η "Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού", προτάσσει στην διακήρυξή της ως έναν από τους βασικούς πυλώνες του οκταετούς προγράμματός της για την μετεξέλιξη και μετάβαση του ΣΕΓΑΣ σε μία νέα εποχή, την διεκδίκηση και διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου 2028 στη Θεσσαλονίκη, ως μία στρατηγικής σημασίας επιλογή που θα αλλάξει το ρου της αθλητικής ιστορίας της πόλης, της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Η μετάβαση στη νέα εποχή που είναι δεδομένη, καθώς όπως έχει αποτυπωθεί και στην διακήρυξη της "Αναγέννησης" για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του ΣΕΓΑΣ, που την έχουν υπογράψει έως τώρα 84 σωματεία-προπονητές-πρωταθλητές και διακεκριμένες προσωπικότητες, συνοδεύεται από ένα μεγάλο όραμα, ένα ισχυρό κίνητρο και ένα μεγάλο κοινό στόχο που θα ενώσει όλη την αθλητική οικογένεια για να νιώσουμε υπερήφανοι, να οργανώσουμε και να ζήσουμε από κοντά ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, να δείξουμε το νέο πρόσωπο της Ελλάδας, αλλά και να γίνει η Θεσσαλονίκη το επίκεντρο της Ευρώπης, φιλοξενώντας για μία εβδομάδα το καλοκαίρι του 2028, χιλιάδες αθλητές-συνοδούς-φιλάθλους.

Οι κρίσεις όσο μεγάλες και επώδυνες και αν είναι, έχουν και μία δεύτερη όψη, καθώς δημιουργούν μεγάλες ευκαιρίες για να προκύψει κάτι θετικό. Εμείς δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη καμία ευκαιρία από τις κρίσεις που βιώνει η χώρα μας από την δεκαετία του 2010 η οποία έπληξε σχεδόν όλους τους τομείς περιορίζοντας πολλές δραστηριότητες στην Ελλάδα.Την ώρα που ο αθλητισμός δέχτηκε μεγάλη πίεση και ο στίβος ήταν από τα αθλήματα που δοκιμάστηκαν, παρά ταύτα είχαμε μεγάλη αύξηση αθλούμενων και συμμετεχόντων σε αγώνες δρόμου, μεγάλη αύξηση προσέλευσης παιδιών στα φυτώρια των συλλόγων, καθώς εκατοντάδες άνεργοι γυμναστές έχοντας μηδαμινή βοήθεια και στήριξη από την ομοσπονδία τους, πήραν πρωτοβουλίες και δημιούργησαν νέα φυτώρια. Την ίδια στιγμή οι γονείς αδυνατώντας να ανταποκριθούν στις πολύ πιο απαιτητικές επιλογές του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ ή άλλων αθλημάτων - όσον αφορά το οικονομικό σκέλος - οδηγήθηκαν στην πολύ οικονομικότερη επιλογή που είχαν για τα παιδιά τους, αυτή του κλασικού αθλητισμού.

Σε αυτήν την παρατεταμένη κρίση της δεκαετίας του 2010 λειτούργησαν άψογα τα αντανακλαστικά των γονέων, των νέων γυμναστών, των διαχρονικών αθλητών, των ελεύθερα αθλούμενων και χάρη σε αυτούς βρεθήκαμε σήμερα ως άθλημα να εκφράζουμε ένα μεγάλος μέρος της κοινωνίας, χωρίς όμως να υπάρχει η παράλληλη εξέλιξη και στήριξη στον υψηλό αθλητισμό. Την τελευταία δεκαετία ο Ελληνικός στίβος έπαψε να έχει εξωστρέφεια, σταμάτησαν να διοργανώνονται τα ετήσια διεθνή μίτινγκ (Ολυμπιακό μίτινγκ Θεσσαλονίκης, Τσικλητήρεια, Βαρδινογιάννεια, Παπαφλέσσεια, κλπ.), μειώθηκε δραστικά η στήριξη στα αθλητικά σωματεία, περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό η κατάρτιση και η εξέλιξη των νέων προπονητών, ενώ έμεινε αναξιοποίητο και το κεφάλαιο των Ελλήνων πρωταθλητών.

Μέχρι που φτάσαμε στο 2020 και μία παγκόσμια πλέον υγειονομική κρίση ήρθε να αλλάξει τα πάντα στην ανθρωπότητα. Όμως και πάλι εμείς μέσα από την παγκόσμια υγειονομική κρίση αυτό που βλέπουμε για τον κλασικό αθλητισμό είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, βλέπουμε τη μοναδική συγκυρία να αναθεωρήσουμε, να αναδιοργανώσουμε και να αναδιαρθρώσουμε τον ελληνικό στίβο. Βλέπουμε την κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσουμε το νέο όραμα και να βάλουμε έναν μεγάλο στόχο, για να προσφέρουμε αυτό που έχει στερηθεί η οικογένεια του ελληνικού στίβου, η αθλητική κοινωνία, η νεολαία μας. Βλέπουμε το νέο διευρυμένο ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίξει ο κλασικός αθλητισμός στην κοινωνία.

Γι αυτό και το «Θεσσαλονίκη 2028» είναι και πρέπει να είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου για εμάς. Είναι ο μεγάλος στόχος για να δείξουμε στους 1.300 αθλητές, τους 1.200 συνοδούς, τους 150 χιλιάδες φιλάθλους και τα 300 εκατομμύρια τηλεθεατές, που για μία εβδομάδα θα στρέψουν το βλέμμα τους σε αυτήν την γωνιά της Ευρώπης, ποιά είναι η ταυτότητα της σύγχρονης Θεσσαλονίκης και να προβάλουμε ότι έχει να παρουσιάσει και να προσφέρει στη διεθνή αθλητική-πολιτιστική-τουριστική κοινότητα η Μακεδονία μας.

Είναι όμως και η μοναδική ευκαιρία για να επικοινωνήσουμε, να ευαισθητοποιήσουμε, να εμπνεύσουμε και να κινητοποιήσουμε τα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων όχι μόνο να συστρατευθούν στο κοινό όραμα, τον κοινό στόχο, αλλά και να γνωρίσουν, να αφομοιώσουν και να μεταλαμπαδεύσουν τα πολύπλευρα μηνύματα και τους ρόλους που θα παίζει από εδώ και στο εξής ο κλασικός αθλητισμός, ώστε να καταπολεμηθούν σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια όπως είναι αυτό της υποκινητικότητας.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

Είμαστε όλοι μαζί και θα τα καταφέρουμε.

Πανεθνική Συστράτευση - Ομάδα Πρωτοβουλίας: "Δεύτερο Κύμα"

Άλλα 41 ονόματα πρωταθλητών, προπονητών, σωματείων, επιστημόνων, αθλητικών στελεχών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων, συνταχθήκαν με την διακήρυξη και αποτελούν το "δεύτερο κύμα" ανθρώπων του στίβου που προστέθηκαν στην "Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού", την οικουμενική προσπάθεια για τη μετάβαση του ΣΕΓΑΣ στη νέα εποχή που αριθμεί πλέον 84 άτομα συνολικά στον μόλις ένα μήνα δραστηριοποίησής της.

Είναι η πρώτη φορά μετά από 23 ολόκληρα χρόνια που ο ΣΕΓΑΣ, η ελληνική ομοσπονδία του κλασικού αθλητισμού, θα αποκτήσει έως το τέλος του χρόνου νέα διοικητική ηγεσία και η συστράτευση όλων των δυνάμεων του χώρου είναι πρωτόγνωρη και ελπιδοφόρα, καθώς στην κίνηση της "Αναγέννησης" συμμετέχει πλειάδα πρωταθλητριών και πρωταθλητών που δόξασαν την χώρα μας και τίμησαν τον χώρο με το ήθος και την προσφορά τους.

Πρόκειται για αθλητές με αμέτρητες διεθνείς διακρίσεις, οι οποίοι αποφάσισαν να βγουν μπροστά, να ενώσουν δυνάμεις, να οργανωθούν και να ενταχθούν σε μία οικουμενική προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό, μία προσπάθεια που ξεκίνησε πριν μερικές μόνο εβδομάδες. Όλοι τους έτοιμοι, όλοι τους γνώστες και αποφασισμένοι να αφοσιωθούν και να προσφέρουν στο άθλημά τους από οποιοδήποτε πόστο κριθεί απαραίτητο.

Ονόματα που έχουν στην συλλογή τους Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς τίτλους, όπως η Τασούλα Κελεσίδου, η Όλγα Βασδέκη, ο Χάρης Παπαδιάς, ο Γιώργος Θεοδωρίδης, η Πόπη Ουζούνη, ο Άγγελος Παυλακάκης, ο Σπύρος Ανδριόπουλος,ο Απόστολος Καθηνιώτης, o Αλέξης Αλεξόπουλος, η Μαρία Τσώνη, ο Μάριος Ευαγγέλου,ο Κυριάκος Μουτεσίδης, ένιωσαν πως ήρθε η δική τους ώρα και σε μία πανεθνική συστράτευση για την μετεξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό του ΣΕΓΑΣ, δηλώνουν παρών και είναι έτοιμοι να παίξουν ρόλο στην αλλαγή σκυτάλης για την ηγεσία του ΣΕΓΑΣ.

Συνοδοιπόροι των πρωταθλητών στην πρώτη γραμμή σε μία μοναδική σύμπλευση για το κοινό καλό, είναι και μεγάλα ιστορικά σωματεία της χώρας που πρωταγωνιστούν στον κλασικό αθλητισμό, όπως ο Πανελλήνιος, ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός,η ΑΕΚ ο Άρης, ο Τρίτωνας, η Παναχαϊκή, κορυφαίοι διαχρονικοί αθλητές με παγκόσμιους τίτλους όπως ο Βασίλης Μαγγανάς και ο Μάριος Χριστοφορίδης, αλλά και διακεκριμένοι καθηγητές των πανεπιστημίων μας με τεράστια προσφορά και κύρος στον χώρο, όπως η Φωτεινή Αραμπατζή (ΤΕΦΑΑ Σερρών), ο Πλούταρχος Σαρασλανίδης (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης),ο Γιώργος Κυπραίος (Πανεπηστήμιο Πελοποννήσου) , η Αθανασία Σμυρνιώτου (ΤΕΦΑΑ Αθηνών), ο Κώστας Μαρτινίδης (ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής).

Το όραμα και ο στόχος της "Αναγέννησης" είναι ο κλασικός αθλητισμός να απευθυνθεί στην κοινωνία, να δηλώσει παρών σε όλα τα μεγάλα καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, να σταθεί δίπλα στο σωματείο, τον προπονητή, τον γονέα, τον αθλητή. Γι αυτό και δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη που στην "Αναγέννηση" συμμετέχουν και προσωπικότητες, όπως ο δήμαρχος Κατερίνης και με μεγάλες διακρίσεις πρωταθλητής, ο Κώστας Κουκοδήμος,ο διακεκριμένος καλλιτέχνης και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος,ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης αλλά και ο γιατρός-παλαιός πρωταθλητής και βουλευτής Λακωνίας, Νεοκλής Κρητικός. Αμφότεροι παλιοί αθλητές και πρωταθλητές του στίβου, εντάχθηκαν κι αυτοί στην "Αναγέννηση" για να συμβάλλουν στον κοινό σκοπό.

Ακολουθεί η λίστα με τα 84 ονόματα πρωταθλητών, προπονητών, σωματείων, επιστημόνων, αθλητικών στελεχών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων που έχουν συνταχθεί έως τώρα με την διακήρυξη και ηγούνται της "Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού".


1

Ακριβού

Ειρήνη

Πρωταθλήτρια/Προπονήτρια

2

Αλεξόπουλος

Αλέξιος

Πρωταθλητής/Πρόεδρος Πανελληνίου Γ.Σ.

3

Αναστασίου

Γιώργος

Δήμαρχος Θήβας/Εκπρόσωπος ΓΣ Πίνδαρος Θήβας

4

Ανδρεάδης

Μπάμπης

Εκπρόσωπος ΣΑΠΚ Νεάπολης

5

Ανδριόπουλος

Σπύρος

Πρωταθλητής/Διευθυντής ΑΣΑΕΔ

6

Αποστολάς

Γιώργος

Προπονητής Α.Ο Ολυμπιάδα Κηφησιάς ΕΟΚΑ

7

Αραμπατζή

Φωτεινή

Πρόεδρος ΓΣ Σέρρες 93

8

Αρβανίτης

Ελευθέριος

Πρόεδρος Α.Σ. Άρης

9

Βαρσάμης

Νίκος

Προπονητής Θεσσαλονίκης

10

Βαρυτιμίδης

Θεοχάρης

Προπονητής

11

Βασδέκη

Όλγα

Πρωταθλήτρια

12

Βασιλειάδης

Ηλίας

Εκπρόσωπος Α.Π.Σ. Πυγμή Ευόσμου

13

Βούρος

Γιάννης

Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας

14

Γιαννουλάκης

Αντώνης

Προπονητής

15

Γρηγοριάδης

Δημήτριος

Πρόεδρος ΠΕΠΦΑ

16

Δαγκόγλου

Ιωάννης

Προπονητής

17

Δαμασκηνός

Δημήτρης

Προπονητής Α.Ε. Μεσογείων Αμεινίας Ο Παλληνεύς

18

Δεμένεγας

Γιώργος

Διαχρονικός αθλητής

19

Δεμερτζής

Δημήτριος

Εκπρόσωπος Ευβοικού ΓΑΣ

20

Δημητριάδης

Αθανάσιος

Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης

21

Ελευθερίου

Ευάγγελος

Προπονητής Α.Σ. Φειδιππίδη Μαραθώνα

22

Ευαγγέλου

Μάριος

Πρωταθλητής/Προπονητής

23

Ζαμπέλης

Βασίλειος

Πρωταθλητής/Προπονητής Α.Ο. Κούρος Αίγινας

24

Ζησόπουλος

Βησσαρίων

Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Καρδίτσας

25

Ζουγγουρίδης

Σταύρος

Προπονητής Α.Σ. Πύρρος Δήμας

26

Ζουμπούλης

Γιάννης

Πρόεδρος ΓΑΣ Ιλισός

27

Θεοδωρίδης

Γιώργος

Πρωταθλητής/Προπονητής ΦΣΚΑ Κοζάνης

28

Θέος

Φώτης

Πρόεδρος Γ.Σ. Ηρακλής

29

Ιωαννίδης

Μάκης

Δημοσιογράφος

30

Καθηνιώτης

Απόστολος

Πρωταθλητής/Προπονητής Α.Ο. Μαγνησίας

31

Καλοφύρης

Νίκος

Δρομικό Κίνημα Βουνού

32

Καρυώτης

Μάκης

Αντιπρόεδρος Ολυμπιακή Δομή 2004

33

Κατσάρας

Ιωάννης

Πρόεδρος Ωρίων Καρδίτσας

34

Κελεσίδου

Αναστασία

Πρωταθλήτρια

35

Κεφαλόπουλος

Ναπολέων

Ομοσπονδιακός Προπονητής

36

Κισκίνης

Σέργιος

Πρόεδρος ΑΜΣ Αναγέννηση Πανοράματος

37

Κολιού

Αλεξάνδρα

Γ.Σ. Κερατέας

38

Κολόκας

Παντελής

Πρωταθλητής

39

Κότσιου

Αντιγόνη

Εκπρόσωπος Α.Ο Δίας Αχαρνών

40

Κουβαράς

Νικόλαος

Προπονητής Α.Σ. Εσπερος 2004

41

Κουκοδήμος

Κώστας

Πρωταθλητής /Δήμαρχος Κατερίνης

42

Κουτελίδας

Ηρακλής

Εκπρόσωπος ΓΕΑ Τρικάλων

43

Κρητικός

Νεοκλής

Πρωταθλητής/Βουλευτής

44

Κυπραίος

Γεώργιος

Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

45

Λαζαρίδης

Σάββας

Προπονητής ΑΣ Πανόραμα

46

Λιάπης

Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος Α.Σ Κορωπίου Παπασιδέρης

47

Μαγγανάς

Βασίλειος

Πρωταθλητής/Διαχρονικός Αθλητής

48

Μάγος

Σταμάτης

Πρωταθλητής/Προπονητής Ο.Φ.Κ.Α. Οι Ροδιονίκες

49

Μάδης

Ισίδωρος

Δήμαρχος Παιανίας

50

Μαρτινίδης

Κωνσταντίνος

Επίκουρος Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Κομοτηνής

51

Μιάρης

Ναπολέων

Πρωταθλητής/Προπονητής Α.Ο. Ρόδου Η Καλλιπάτειρα

52

Μουτεσίδης

Κυριάκος

Πρωταθλητής/Προπονητής Α.Ο.Βουλιαγμένης

53

Μπαρδής

Σίμος

Προπονητής Σ.Κ.Α. Χολαργού-Παπάγου

54

Μπαμπαρούτσης

Αντώνιος

Προπονητής Γ.Σ.Ερμής Ιλίου

55

Μπεκρής

Σπύρος

Προπονητής Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας

56

Μπερτσίμας

Γεώργιος

Γονέας

57

Οικονόμου

Γιάννης

Προπονητής Α.Γ.Σ. Το Οίον Αγίου Στεφάνου

58

Ουζούνη

Πόπη

Πρωταθλήτρια

59

Παπαδιάς

Χάρης

Πρωταθλητής/Εκπρόσωπος Α.Ο. Δρομέας Βάρης

60

Παπαδόπουλος

Πέτρος

Πρόεδρος Γ.Σ. Ακρίτας 2016

61

Παπαργυρίου

Ιωάννης

Προπονητής

62

Παπαχαρίσης

Βασίλειος

Επικεφαλής Αθλητικών Προγραμμάτων ΑΠΘ

63

Παππάς

Δημήτρης

Πρόεδρος Γ.Σ. Νίκη Βύρωνα

64

Παυλακάκη

Βασιλική

Γεν.Γραμ. ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης

65

Παυλακάκης

Άγγελος

Πρωταθλητής/Εκπρόσωπος Α.Ο. Κάλλιστος

66

Πίτσας

Γιάννης

Προπονητής Πήγασος Αγίου Δημητρίου

67

Ποδιώτης

Ιωάννης

Γεν.Γραμ.ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης

68

Πολυγένης

Δημήτριος

Πρόεδρος Α.Σ. Έσπερος 2004

69

Ποτήρη

Κατερίνα

Προπονήτρια Γ.Σ. Άθλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας

70

Ραμπότας

Χρήστος

Εκπρόσωπος ΑΣ Θησέας

71

Σαλαμάνης

Κωνσταντίνος

Εκπρόσωπος Εδεσσαική ΓΕ

72

Σαρασλανίδης

Πλούταρχος

Aν.Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

73

Σμυρνιώτη

Αθανασία

Καθηγήτρια ΣΕΦΑΑ Αθηνών

74

Σούκουλη

Ουρανία

Εκπρόσωπος Α.Σ Σίσσυφος Κορίνθου

75

Σπυρομήτρος

Αθανάσιος

Εκπρόσωπος Ερμής 1877

76

Σταμπολίτης

Κωνσταντίνος

Προπονητής Κολλεγίου Α.Σ.Κ. Ντερή

77

Τασόπουλος

Αλκίνοος

Πρόεδρος Γ.Α.Σ. Αρχέλαος Κατερίνης

78

Τουντούρης

Πασχάλης

Αν.Πρόεδρος ΕΑΚ Θεσσαλονίκης

79

Τσιλιγκίρη

Χριστίνα

Στέλεχος Αθλητικής Διοίκησης

80

Τσώνη

Μαρία

Πρωταθλήτρια

81

Τσώνης

Νίκος

Δημοσιογράφος

82

Χατζηγιαννίδης

Γεώργιος

Εκπρόσωπος ΠΑΣ Ίκαρος Αλμωπίας

83

Χατζηιωάννου

Βενετία

Προπονήτρια Ερμής Σχηματαρίου

84

Χριστοφορίδης

Μάριος

Πρωταθλητής/Διαχρονικός Αθλητής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ