ΣΤΙΒΟΣ

Μπολτ: Ευχήθηκε στη γυναίκα του και αποκάλυψε το ελληνικό όνομα της κόρης του

Jamaica's Usain Bolt makes his trademark gesture during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Jamaica's Usain Bolt makes his trademark gesture during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Γιουσέιν Μπολτ ευχήθηκε στη σύζυγό του για τα γενέθλιάς της, ενώ αποκάλυψε και το ελληνικό όνομα της μικρής κορούλας του.

Εδώ και περίπου δύο μήνες ο Γιουσέιν Μπολτ και η σύζυγός του έχουν μεγαλωσει την οικογένειά τους αφού έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Ο θρυλικός Τζαμαϊκανός σπρίντερ ευχήθηκε στη σύζυγό του για τα γενέθλιάς της, ενώ αποκάλυψε και το ελληνικό όνομα της μικρής κορούλας του.

Το όνομα αυτής; Ολυμπία, όπως έχει βαφτίσει και η Σερένα Γουίλιαμς τη δική της κορούλα.

"Θέλω να ευχηθώ στην σύντροφό μου χρόνια πολλά και να πω πως είμαι χαρούμενος που περνώ αυτή τη μέρα μαζί σου. Θέλω να έχεις κάθε ευτυχία και θα συνεχίσω να προσπαθώ να κρατήσεις το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Αρχίσαμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας με την κόρη μας, Ολυμπία 'Αστραπή' Μπολτ και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το μέλλον μας. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι… ροκ γι’ αυτή την οικογένεια. Σ’ αγαπώ", έγραψε στο μήνυμά του ο Μπολτ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ