ΣΤΙΒΟΣ

Ο Καραλής παραμένει προσηλωμένος στο στόχο του

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Karalis, stivos (eurokinissi) EUROKINISSI

Προσηλωμένος στην προετοιμασία του και ανεπηρέαστος απ΄ότι συμβαίνει έξω από αυτήν παραμένει ο Εμμανουήλ Καραλής, που ετοιμάζεται για τον πρώτο του αγώνα στη θερινή σεζόν.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μία ημέρα μετά την καταγγελία του προς τον ΣΕΓΑΣ κατά του Δημήτρη Κυτέα για ρατσιστική συμπεριφορά, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα. Σε δήλωσή του τόνισε ότι πλέον επικεντρώνεται μόνο στους αγώνες του.

Ο τέταρτος πρωταθλητής Ευρώπης, πριν λίγους μήνες στη Γλασκώβη, θα ξεκινήσει τη χρονιά στο Diamond League που θα γίνει στις 30 Μαΐου στη Στοκχόλμη με στόχο να κινηθεί από νωρίς στη σεζόν σε υψηλό επίπεδο.

Ο Καραλής έχει ήδη το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και παράλληλα τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου στο κορυφαίο γεγονός της χρονιάς να διεκδικήσει τη διάκριση.

"Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο πρώτος αγώνας στη θερινή σεζόν και προσπαθώ να αφιερώσω όλη μου την προσοχή εκεί. Δεν υπάρχει χώρος για καμία άλλη σκέψη, που θα με αποπροσανατολίσει από αυτό. Πέρυσι έχασα τους αγώνες του ανοιχτού λόγω του τραυματισμού φέτος θέλω να καλύψω αυτό το κενό και παράλληλα να ετοιμαστώ κατάλληλα για τον μεγάλο μου στόχο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020", δήλωσε ο 20χρονος, που μετά τη Στοκχόλμη θα αγωνιστεί στο μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, στις 5 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ