ΣΤΙΒΟΣ

Στεφανίδη: "Ανυπομονώ για να αρχίσει ο ανοιχτός στίβος"

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε στην 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γλασκώβης και μίλησε για την προσπάθειά της.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε εκτός μεταλλίων και η ίδια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η 29χρονη αθλήτρια πέρασε τα 4.65 αλλά αυτό το ύψος δεν ήταν αρκετό για να τη βάλει στα μετάλλια.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

" Η αλήθεια είναι ότι έμειναν χαμηλά τα μετάλλια. Δεν ήταν μόνη η μία αποτυχημένη μου προσπάθεια αλλά και το επόμενο ύψος που ήταν σχετικά εύκολο. Από τη μία δεν είναι και τόσο μεγάλη έκπληξη έτσι όπως έχει πάει η χρονιά. Μας τράβηξε σχεδόν 4 εβδομάδες από τη μία ίωση στην άλλη. Δεν είδαμε γιατρό, τράβηξε πολύ και δημιούργησε ανασφάλειες και τεχνικά προβλήματα. Αυτά τα φτιάξαμε στις τελευταίες δύο προπονήσεις και πριν έρθουμε εδώ. Έκανα καλύτερα άλματα πριν το Παγκόσμιο του Λονδίνου όταν έκανα πανελλήνιο ρεκόρ τότε. Παρ' όλα αυτά σημασία έχει η σταθερότητα. Δεν είχα σταθερότητα κι αυτοπεποίθηση μέσα στον αγώνα.

Ξεκινήσαμε από τα 4.74 που ήταν η καλύτερή μου επίδοση σε πρώτο αγώνα. Μία μέρα μετά αρρώστησα. Δεν είναι ούτε ανασφάλεια ότι φοβάμαι να πιάσω ένα κοντάρι. Νομίζω ότι ο κλειστός δε μου πάει. Θα πιεστεί πολύς κόσμος να κάνει κλειστό του χρόνου. Πάμε για νέο σερί. Ευτυχώς τελείωσα την χρονιά υγιής. Ανυπομονώ να ξεκινήσει ο ανοιχτός. Είναι τόσο αργά το παγκόσμιο που θα κερδίσει ο πιο έξυπνος. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου εκεί. Νομίζω ότι έχω περισσότερες πιθανότητες. Νομίζω ότι ο κλειστός στίβος δεν μου πάει. Ανυπομονώ να ξεκινήσει ο ανοιχτός στίβος".

Δείτε το video με όλες τις δηλώσεις της Στεφανίδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ