ΣΤΙΒΟΣ

Στη δεύτερη θέση η Στεφανίδη στο Continental Cup

ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2018 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από έναν μεγάλο τελικό στο Continental Cup η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό του επί κοντώ με 4.85μ., όσο έκαναν η πρώτη Σιντόροβα και η τρίτη Μόρις.

Έναν ακόμα μεγάλο αγώνα παρακολούθησαν οι φίλοι του στίβου στον τελικό του επί κοντώ των γυναικών στο Continental Cup που διεξάγεται στην Οστράβα. Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση με 4.85μ., όσο έκαναν η πρώτη Σιντόροβα και η τρίτη Μόρις.

Ας τα δούμε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν στον σπουδαίο τελικό.

Η Ντόνια Αχμέντ Ελ Ταμπάχ (Αίγυπτος), η Ντόρα Μαχφουντί (Τυνησία) και Λίσα Κάμπελ (Αυστραλία) ήταν σε ένα δικό τους αγώνα που ξεκίνησε από τα 3.60 και ολοκληρώθηκε στα 4.15μ. Από εκεί και μετά σταδιακά μπήκαν στον αγώνα οι υπόλοιπες αθλήτριες. Η Σίλβα ολοκλήρωσε τις προσπάθειες της στα 4.55μ. αφού είχε τρεις άκυρες στα 4.65μ., ύψος στο οποίο ξεκίνησε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan, είχε έναν δικό της αγώνα με τις Σιντόροβα (Ανεξάρτητη Ρωσίδα αθλήτρια) και Μόρις (ΗΠΑ). Οι τρεις τους μονομάχησαν μέχρι τα 4.90μ. τα οποία δεν κατάφερε να ξεπεράσει καμία και έτσι ολοκληρώθηκε ο αγώνας τους με τις τρεις αθλήτριες να έχουν ξεπεράσει τα 4.85μ.

Η Σιντόροβα κατέλαβε την πρώτη θέση έχοντας περάσει με την πρώτη τα 4.45μ., 4,65μ., 4.75μ.. Στη συνέχεια είχε μία άκυρη στα 4.80μ. και με τη δεύτερη και τελευταία της προσπάθεια πέρασε τα 4.85μ. Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.65μ., με την τρίτη τα 4.75μ. και ακολούθως με την πρώτη τα 4.80μ. και με τη δεύτερη τα 4.85μ, ενώ η τρίτη Σάντι Μόρις πέρασε με την πρώτη τα 4.45μ., 4.55μ. και 4.65μ., στη συνέχεια χρειάστηκε τρεις προσπάθειες στα 4.70μ., δύο στα 4.75μ. ενώ πέρασε με την πρώτη τα 4.80μ. και τη δεύτερη τα 4.85μ.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε και η ελληνική παρουσία στο Continental Cup αφού νωρίτερα η Βούλα Παπαχρήστου ήταν τρίτη στο τριπλούν, ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν δεύτερος στο μήκος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στη δεύτερη θέση η Στεφανίδη στο Continental Cup
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ