Ακόμα έναν καλό αγώνα πραγματοποίησε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στη σφυροβολία σε μίτινγκ που διεξήχθη στην Πολωνία με καλύτερη βολή στα 73.92μ.

Τον τελευταίο του αγώνα πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου πραγματοποίησε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, το Σάββατο στο μίτινγκ "Καμίλα Σκολιμόφσκα", στο Χόρζοβ. Ο έφηβος αθλητής πραγματοποίησε έναν ακόμη καλό αγώνα, αφού ολοκλήρωσε με βολή στα 73,92 μ., στην τρίτη του προσπάθεια.

ADVERTISING

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη, ο οποίος μετείχε στη διοργάνωση περισσότερο για να αποκτήσει εμπειρίες, είχε ακόμη έγκυρες βολές βολή στα 72,04 μ., 72,09 μ. και 69,91 μέτρα.

Νικητής του αγώνα ήταν ο σπουδαίος Βόιτσεχ Νοβίτσκι με 79,55 μ. και δεύτερος ο Πάβελ Φάιντεκ με 79,33 μέτρα. Οι δύο κορυφαίοι Πολωνοί θα είναι πρωταγωνιστές και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες στην Ντόχα. Ο Φραντζεσάκης κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα.

ADVERTISING

Στην ίδια διοργάνωση, ο Εμμανουήλ Καραλής δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, αφού ολοκλήρωσε με τρία άκυρα στα 5,42 μ., ύψος όπου ξεκίνησε τον αγώνα του. Νικητής στο επί κοντώ ήταν ο Πιοτρ Λίσεκ με 5,82 μ. και δεύτερος ο Πάβελ Βογιεκόβσκι με 5,72 μέτρα.