ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Νίκη Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έναν ακόμη αγώνα που επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική της κατάσταση πραγματοποίησε η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ με προσπάθεια στα 4,75 μ.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο, Κατερίνα Στεφανίδη, ήταν νικήτρια στον αγώνα του Diamond League του Μπέρμιγχαμ με καλύτερη προσπάθεια στα 4,75 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,55 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,65 μ., ενώ μετά το 4,75 μ., επέλεξε να δει τον πήχη στα 4,85 μ., προκειμένου να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ. Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 24/8 στο Παρίσι και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στον τελικό της διοργάνωσης στις Βρυξέλλες.

"Το σημαντικότερο για εμένα είναι η νίκη σήμερα, ιδιαίτερα σε δύσκολες συνθήκες. Είναι σημαντικό να πηδάω ψηλά με αέρα, οι συνθήκες σαν τις σημερινές σε προετοιμάζουν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα", είπε η Ελληνίδα αθλήτρια με το τέλος του αγώνα.

Εκτός συνόρων συνέχισε τους αγώνες της και η Ελένη Πόλακ, η οποία ήταν νικήτρια σε μίτινγκ στο Λουξεμβούργο με άλμα στα 4,30 μ. στο επί κοντώ. Οι συνθήκες στον αγώνα δεν ήταν πολύ καλές, αφού είχε προηγηθεί βροχή και ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς.

Σε μίτινγκ στην πόλη Σλαντερς της Ιταλίας συμμετείχε το Σάββατο (18/8), ο Κώστας Φιλιππίδης, που ήταν τρίτος στο επί κοντώ με άλμα στα 5,51 μέτρα. Ο πρωταθλητής μας συνεχίζει την προετοιμασία του για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ