ΣΤΙΒΟΣ

Τεντόγλου: Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής του Μαρτίου στην Ευρώπη

Ο Μίλτος Τεντόγλου πανηγυρίζει με την ελληνική σημαία
Ο Μίλτος Τεντόγλου πανηγυρίζει με την ελληνική σημαία 2019 AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Μίλτος Τεντόγλου συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους που επέλεξε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου για καλύτερους αθλητές του Μαρτίου.

Μία ακόμα τιμητική διάκριση περίμενε τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους που επέλεξε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου για καλύτερους αθλητές του Μαρτίου.

Ο Τεντόγλου στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί με τον οποίο πήγε στη διοργάνωση και κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Οι υπόλοιποι τέσσερις υποψήφιοι είναι όλοι τους αθλητές που κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο στη Γλασκώβη. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι (Πολωνία, επί κοντώ), Χόρχε Ουρένια (Ισπανία, έπταθλο), Κάρστεν Βάρχολμ (Νορβηγία, 400μ.) και Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν (Νορβηγία, χρυσό στα 3.000μ. και ασημένιο στα 1.500μ.).

Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να ψηφίσετε τον Έλληνα πρωταθλητή είναι να πατήσετε like κάτω από τη φωτογραφία του στο post που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ