ΣΤΙΒΟΣ

"Χαμηλή πτήση" για Μπανιώτη στην Τσεχία

"Χαμηλή πτήση" για Μπανιώτη στην Τσεχία
EUROKINISSI

Ο Κώστας Μπανιώτης έκανε χθες (29/1) τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Τρίνετσκ της Τσεχίας και δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, περνώντας τα 2 μέτρα και 20 εκατοστά. Στο Κότμπους σήμερα (30/1) ο Κώστας Φιλιππίδης.

Ο Κώστας Μπανιώτης έκανε χθες (29/1) τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, στο μίτινγκ ύψους στην πόλη Τρίνετσκ της Τσεχίας. Ο πρωταθλητής μας δεν πήγε όσο ψηλά θα ήθελε, αφού έμεινε στα 2,20 μ. και στη συνέχεια απέτυχε να ξεπεράσει τα 2,24 μέτρα.

Ο Έλληνας άλτης φάνηκε να έχει κάποια προβλήματα με τη φόρα του, τα οποία θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει στον επόμενο αγώνα του στην Μπάνσκα Μπίστριτσα. Πριν λίγες ημέρες ξεπέρασε τα 2,26 μ. έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης και έδειξε σε θέση να κυνηγήσει ακόμη υψηλότερες προσπάθειες.

Ο Μπανιώτης ξεκίνησε τον αγώνα του με έγκυρο άλμα στα 2,10 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 2,15 μ. και με την τρίτη τα 2,20 μέτρα.

ΣΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΟΤΜΠΟΥΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Τους αγώνες του σε ευρωπαϊκό μίτινγκ θα συνεχίσει και ο Κώστας Φιλιππίδης, που σήμερα (30/1) θα αγωνιστεί στη διοργάνωση του Κότμπους. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,65 μ., επίδοση που θέλει να βελτιώσει.

Στη γερμανική πόλη θα βρίσκονται για να αγωνιστούν τόσο ο Σαμ Κέντρικς, που στο Παρίσι ξεπέρασε τα 5,84 μ., όσο και Πιοτρ Λίσεκ (Πολωνία). Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή των Χολζντέπε (Γερμανία) και Βογιεκόβσκι (Πολωνία).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ