ΤΕΝΙΣ

Αλμάγρο: "Ακόμα πιο πεινασμένος για το Ρολάν Γκαρός ο Ναδάλ"

Rafael Nadal, of Spain, returns a shot to Daniil Medvedev, of Russia, during the men's singles final of the U.S. Open tennis championships Sunday, Sept. 8, 2019, in New York. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez)
Rafael Nadal, of Spain, returns a shot to Daniil Medvedev, of Russia, during the men's singles final of the U.S. Open tennis championships Sunday, Sept. 8, 2019, in New York. (AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez) AP PHOTO/EDUARDO MUNOZ ALVAREZ

Απόλυτο φαβορί για το Ρολάν Γκαρός, όποτε και αν λάβει χώρα αυτό, θεωρεί τον Ραφαέλ Ναδάλ ο Νικολάς Αλμάγρο!

Ο παλαίμαχος Ισπανός τενίστας, Νικολάς Αλμάγρο, που συνάντησε τον απόλυτο εφιάλτη όποτε έπαιζε με τον συμπατριώτη του στο τουρ, κερδίζοντας τον μόλις μια φορά σε 16(!) αναμετρήσεις, είχε δηλώσει το 2008, μετά την ήττα του στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός από τον Ναδάλ:

"Αυτός ο τύπος θα κερδίζει το Ρολάν Γκαρός για τα επόμενα 40 χρόνια! Θα το κερδίζει και στα 65 του. Και δεν μπορούμε να πούμε ότι έπεσε έξω από την πρόβλεψή του ο Νίκο που ακόμα πιστεύει ακράδαντα στις ικανότητες του "ταυρομάχου" στο χώμα.

Μένω απόλυτα πιστός σε όσα είχα δηλώσει το 2008. Αν το Ρολάν Γκαρός παιχτεί φέτος, ο Ναδάλ θα το κερδίσει και πάλι. Δεν κουράζεται ποτέ να κερδίζει τίτλους και πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο "πεινασμένος" μετά τη διακοπή" ανέφερε ο Αλμάγρο.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ