ΤΕΝΙΣ

Αμφίβολη για US Open και η Κέρμπερ

Germany's Angelique Kerber makes a forehand return to Russia's Anastasia Pavlyuchenkova during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill)
Germany's Angelique Kerber makes a forehand return to Russia's Anastasia Pavlyuchenkova during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Η Αντζελίκ Κέρμπερ δήλωσε ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή της στο US Open του 2020.

Η Αντζελίκ Κέρμπερ ήταν η πιο πρόσφατη αθλήτρια που εξέφρασε τις αμφιβολίες της σχετικά με τη διεξαγωγή του φετινού Αμερικανικού Όπεν. Το πρώην Νο1 και νυν Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης, ανησυχεί για την πορεία της πανδημίας στις ΗΠΑ και δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, στο τέλος Αυγούστου.

"Με τα σημερινά δεδομένα, θεωρώ απίθανη τη συμμετοχή μου. Είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσω το ταξίδι αυτό. Κανείς δεν ξέρει, τη δεδομένη στιγμή, τι πρόκειται να συμβεί. Ακόμα κι αν οι διοργανωτές επιμένουν ότι θα γίνει το τουρνουά, δεν σημαίνει ότι εγώ θα συμμετάσχω αυτόματα" ανέφερε χαρακτηριστικά η 32χρονη Γερμανίδα που το 2016 κατέκτησε τον τίτλο του Αμερικανικού Όπεν, με νίκη επί της Καρολίνα Πλίσκοβα στον τελικό.

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θέλει να πάρει το αεροπλάνο και να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη. Αυτή τη στιγμή, κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί. Η κατάσταση δεν είναι εύκολη και τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τα κρούσματα στις ΗΠΑ αυξάνονται καθημερινά. Ποιος ξέρει, ίσως να μην μπορέσουμε να παίξουμε τένις τα επόμενα δύο χρόνια. Ίσως ξεκινήσουμε και σε τρεις εβδομάδες." πρόσθεσε.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ