ΤΕΝΙΣ

Ανατροπή και τελικός για Τιμ

Austria's Dominic Thiem celebrates winning against Bulgaria's Grigor Dimitrov during their match of the Adria Tour charity tournament in Belgrade, Serbia, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Austria's Dominic Thiem celebrates winning against Bulgaria's Grigor Dimitrov during their match of the Adria Tour charity tournament in Belgrade, Serbia, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Ντομινίκ Τιμ ήρθε στο τουρνουά που οργανώνει ο ίδιος με έναν και μόνο στόχο: να το κατακτήσει.

Στο αγαπημένο του χώμα και στην ιδιαίτερή του πατρίδα, το Κίτσμπουελ της Αυστρίας, ο 26χρονος τενίστας κατάφερε να ξεπεράσει με μια πολύ δύσκολη ανατροπή το εμπόδιο του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με 6-7 (5), 6-2, 6-2 για να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου. Ενώ στη φάση των ομίλων, το τρίτο σετ κρινόταν σε super tie break, από τα ημιτελικά και μετά παίζεται κανονικά ένα ολόκληρο τρίτο σετ στο Thiem's 7 που θα βρει τον οικοδεσπότη στην αναζήτηση του τίτλου το Σάββατο.

Η αρχή του ματς ήταν ολότελα παράξενη για τον Τιμ που προηγήθηκε με διπλό break του Αγούτ στο 4-1 αλλά στη συνέχεια υπέστη ολική κατάρρευση με συνέπεια να στείλει τελικά το πρώτο σετ σε tie break o πεισματάρης Ισπανός και τελικά να το κερδίσει με 7-5!

Παρά την εφιαλτική τροπή που πήρε το πρώτο σετ, ο Τιμ ανασυγκροτήθηκε και δεν ξανακοίταξε πίσω στο υπόλοιπο ματς κερδίζοντας με σχετική άνεση τα επόμενα δύο σετ και παίρνοντας το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό όπου θα παίξει είτε κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ είτε στον Ματέο Μπερετίνι.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Darko Vojinovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ