ΤΕΝΙΣ

Απίθανο! Οι Έλληνες τραγούδησαν το "Happy Birthday" στον Τσιτσιπά!

Απίθανο! Οι Έλληνες τραγούδησαν το "Happy Birthday" στον Τσιτσιπά!

Εκπληκτική στιγμή στο Τορόντο, με τον κόσμο να ντύνεται με ελληνικές σημαίες και να εύχεται χρόνια πολλά στον Στέφανο Τσιτσιπά που έγινε σήμερα 20 ετών (VIDEO).

Είχαν περάσει ελάχιστα λεπτά από το φινάλε του τελικού στο Rogers Cup , όταν οι Έλληνες που γέμισαν τις εξέδρες για να υποστηρίξουν τον Στέφανο Τσιτσιπά απέναντι στον Ράφα Ναδάλ έκαναν κάτι πραγματικά υπέροχο. Άρχισαν να τραγουδούν το "Happy Birthday" στον 20χρονο Έλληνα τενίστα που γιόρτασε στο κορτ τα 20α του γενέθλια, με αποτέλεσμα εκείνος να νιώσει αμηχανία και να χαμογελάει σαν μικρό παιδί.

" Έζησα την καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου, σας ευχαριστώ πάρα πολύ" ήταν τα λόγια του Τσιτσιπά, με τις ελληνικές σημαίες να ομορφαίνουν το περιβάλλον και τον Ναδάλ να παρακολουθεί αυτή την όμορφη εικόνα που καλό θα είναι να αρχίσουμε άπαντες να συνηθίζουμε.

" Πρώτη φορά είχα αυτή την στήριξη. Σας ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω στον τελικό ενός Masters. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να υπάρχει αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια στον Ράφα Ναδάλ και την ομάδα του. Συγχαρητήρια στον διευθυντή του τουρνουά και σε όλη την ομάδα του. Ευχαριστώ την Adidas, την ακαδημία (σ.σ. του Π. Μουράτογλου που προπονείται).

Ευχαριστώ την ομάδα,τους χορηγούς μου και τον πατέρα μου και την οικογένειά μου. Δεν ξέρω ποιον ακόμα πρέπει να ευχαριστήσω. Σας ευχαριστώ πολύ για την ενέργεια που μου δώσατε. Θα μου λείψετε" ήταν οι τελευταίες κουβέντες του Τσιτσιπά πριν συνεχίσει το όμορφο ταξίδι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ