ΤΕΝΙΣ

Αποδοκιμάστηκε ο Ζβέρεφ στην Ο2 Arena

Αποδοκιμάστηκε ο Ζβέρεφ στην Ο2 Arena

Μία φάση στο tie break του δεύτερο σετ εξόργισε τους φίλους του Ρότζερ Φέντερερ οι οποίοι αποδοκίμασαν τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ζήτησε συγγνώμη ο Γερμανός.

Ένα περίεργο συμβάν στιγμάτισε την αναμέτρηση του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Ρότζερ Φέντερερ για τα ημιτελικά του ATP Finals. Με το σκορ στο 4-3 στο tie break του δεύτερου σετ o Γερμανός ζήτησε να σταματήσει ο πόντος.

Ο λόγος; Ένα από τα ball boy έχασε το μπαλάκι μέσα από τα χέρια του με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει στο κορτ.

Ο Ζβέρεφ είδε τι συνέβη και ζήτησε να επαναληφθεί η φάση όπως προβλέπετε από τους κανονισμούς. Αρχικά, εξήγησε στον umbair τι συνέβη, το ball boy επιβεβαίωσε το συμβάν και αμέσως ο διαιτητής ζήτησε η φάση να παιχθεί από την αρχή. Ο Ρότζερ Φέντερερ ζήτησε εξηγήσεις, ρώτησε και το ball boy και στη συνέχεια πήγε στη θέση του για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το ματς ολοκληρώθηκε με νίκη του Γερμανού ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους για τη συγκεκριμένη φάση. Μόνο που αρκετοί εκ των οπαδών του Φέντερερ άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν. Σε εκείνο το σημείο η πρώην τενίστρια και νυν δημοσιογράφος, Άναμπελ Κροφτ, που του έπαιρνε τις δηλώσεις έσπευσε να διευκρινίσει πως υπάρχει όντως ο συγκεκριμένος κανονισμός και ζήτησε από τους θεατές να σεβαστούν τον Ζβέρεφ.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ