ΤΕΝΙΣ

Αποσύρθηκε από το Delray Beach ο Κύργιος

Nick Kyrgios of Australia walks onto a court against Cameron Norrie of Britain during their ATP Cup tennis match in Sydney, Thursday, Jan. 9, 2020. (AP Photo/Steve Christo)
Nick Kyrgios of Australia walks onto a court against Cameron Norrie of Britain during their ATP Cup tennis match in Sydney, Thursday, Jan. 9, 2020. (AP Photo/Steve Christo) AP

Η επιστροφή του Κύργιου στο τουρ μετά το Αυστραλιανό Όπεν, τελικά, δεν θα πραγματοποιηθεί στο Delray Beach. Ένας τραυματισμός στον καρπό είναι η αιτία της απόσυρσης του Νικ.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Νικ Κύργιου στο τουρ μετά το Αυστραλιανό Όπεν, τελικά, δεν θα πραγματοποιηθεί στο Delray Beach.

O 24χρονος Αυστραλός απέσυρε τη συμμετοχή του από το βασικό ταμπλό όπου επρόκειτο να παίξει με τον Τόμι Πολ με τον lucky loser, Κολομβιανό Ντανιέλ Ελάχι Γκαλάν, να παίρνει τη θέση του εκεί. Ένας τραυματισμός στον καρπό είναι η αιτία της απόσυρσης του Νικ.

“Το Delray είναι πάντα ένα μέρος όπου νιώθω πολύ άνετα. Είναι μία από τις πιο καλές εβδομάδες στο τουρ για μένα και το γεγονός ότι έχει ένα τέλειο γήπεδο μπάσκετ παίζει τον ρόλο του! Έχω κερδίσει σχεδόν όλους τους μεγάλους παίκτες επομένως δεν στερούμαι αυτοπεποίθησης”, δήλωνε ο Νικ πριν την έναρξη της διοργάνωσης στην οποία τελικά δεν θα συμμετάσχει.

Τώρα, δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το Ακαπούλκο στο οποίο υπερασπίζεται τον τίτλο!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ