ΤΕΝΙΣ

Αριστουργηματική εμφάνιση από την Αζαρένκα

Belarus' Viktoria Azarenka returns the ball to United States' Venus Williams during their match at the Italian Open tennis tournament in Rome, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Belarus' Viktoria Azarenka returns the ball to United States' Venus Williams during their match at the Italian Open tennis tournament in Rome, Wednesday, Sept. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Η Βικτόρια Αζαρένκα συνεχίζει με το πόδισ το γκάζι στη Ρώμη, κερδίζοντας τη Σοφία Κένιν δίχως να χάσει γκέιμ.

Δεν κατεβάζει ταχύτητα η Βικτόρια Αζαρένκα, ούτε στο χώμα... Η δαιμονισμένη Λευκορωσίδα, έκανε φύλο και φτερό το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και φετινή πρωταθλήτρια του Australian Open, Σοφία Κένιν, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το 2ο γύρο του Internazionali BNL d'Italia στη Ρώμη.

Προερχόμενη από τις εκπληκτικές εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη, έστω κι αν δεν μπόρεσε να κερδίσει στον τελικό του US Open τη Ναόμι Οσάκα, η Βίκα συνέτριψε με το εντυπωσιακό 6-0, 6-0 την Αμερικανίδα και προκρίθηκε στις "16" της χωμάτινης διοργάνωσης, στην Ιταλική πρωτεύουσα. Η Αζαρένκα δεν αντιμετώπισε κανένα break point στο ματς και χρειάστηκε μόλις μια ώρα για να συντρίψει την αντίπαλό της που ανήμπορη προσπαθούσε να γλιτώσει από το μένος και την ορμητικότητα της 31χρονης Λευκορωσίδας.

Στον 3ο γύρο της Ρώμης, η Αζαρένκα θα αντιμετωπίσει την qualifier Ντάρια Κασάτκινα που νωρίτερα επικράτησε 6-2, 6-3 της Κατερίνα Σινιάκοβα.

Πηγή: Tennis24

Alfredo Falcone/LaPresse via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ