ΤΕΝΙΣ

ATP Finals: Ζωντανός για πρόκριση στα ημιτελικά ο Φέντερερ

Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 22, 2018.(AP Photo/Dita Alangkara)
Switzerland's Roger Federer celebrates after defeating Hungary's Marton Fucsovics in their fourth round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 22, 2018.(AP Photo/Dita Alangkara) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε με 2-0 σετ τον Ντόμινικ Τιμ, βελτίωσε το ρεκόρ του σε 16-0 νίκες στα δεύτερα παιχνίδια του στο ATP Finals και κράτησε ζωντανό τον στόχο της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Μια νίκη που είχε ανάγκη όσο τίποτα για να μείνει ζωντανός στον στόχο της πρόκρισης στα ημιτελικά του ATP Finals πανηγύρισε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 σετ του Ντόμινικ Τιμ.

ο Ελβετός δεν είχε κανένα περιθώριο για ήττα και επικράτησε με 6-2, 6-3 σε 67 λεπτά του Αυστριακού, ο οποίος δεν μπόρεσε να προβάλει σθεναρή αντίσταση.

Ήταν η 2η νίκη του Φέντερερ απέναντι στον Τιμ (2-2), με τον οποίο δεν είχαν συναντηθεί στα δυο τελευταία χρόνια. Έφτασε επίσης τις 56 νίκες σε 70 αναμετρήσεις στο ATP Finals (56-14).

Ο Ελβετός διεκδικεί τον 7ο τίτλο του στο ATP Finals και τον 100ό της καριέρας του. Αύριο (15/11) θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του ομίλου, Κέβιν Άντερσον και αν νικήσει, έχει πολύ καλές πιθανότητες για να προκριθεί και να πάρει ακόμα και την πρώτη θέση.

AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ