ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Ο Ναδάλ απέκλεισε τον Κύργιο

Spain's Rafael Nadal celebrates after winning the third set against Australia's Nick Kyrgios during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man)
Spain's Rafael Nadal celebrates after winning the third set against Australia's Nick Kyrgios during their fourth round singles match at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 27, 2020. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Ο Ράφα Ναδάλ πέρασε με 3-1 σετ το εμπόδιο του Νικ Κύργιου σε 3 ώρες και 38 λεπτά και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open.

Ο Ράφα Ναδάλ αναμετρήθηκε με τον Νικ Κύργιο και ύστερα από μια έντονη μάχη τον νίκησε με 3-1 σετ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open.

Ο Ίβηρας πανηγύρισε την πέμπτη του επικράτηση επί του Ελληνοαυστραλού, ο οποίος εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, φορώντας την μπλούζα του Κόμπι Μπράιαντ για να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος θρύλου του NBA, σε μια μάχη που κράτησε 3 ώρες και 38 λεπτά. Έτσι ο Ναδάλ θα κοντραριστεί με τον Ντομινίκ Τιμ στους οκτώ της διοργάνωσης.

Ο Ναδάλ περιόρισε τα λάθη του και ήταν ιδιαίτερα επιθετικός ως προς το στυλ παιχνιδιού που επέλεξε. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη πρόκριση του τενίστα από τη Μαγιόρκα στα προημιτελικά του Australian Open, πρώτου grand slam της σεζόν.

ΤΑ ΣΕΤ: 6-3, 3-6, 7-6 (6), 7-6 (4)

Photo credits: AP Photo/Lee Jin-man

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ