ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Πέρασε η Χάλεπ, εκτός η Πλίσκοβα

RomaniaÅfs Simona Halep celebrates after defeating GermanyÅfs Angelique Kerber in their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 25, 2018. (AP Photo/Vincent Thian)
RomaniaÅfs Simona Halep celebrates after defeating GermanyÅfs Angelique Kerber in their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 25, 2018. (AP Photo/Vincent Thian) AP PHOTO/VINCENT THIAN

Η Χάλεπ δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει μια θέση για τη δεύτερη εβδομάδα του Australian Open. Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Παβλιουτσένκοβα απέναντι στην Πλίσκοβα.

Η Σιμόνα Χάλεπ δεν δυσκολεύτηκε να κλείσει μια θέση στον 4ο γύρο του Australian Open. Κάνοντας ακόμα έναν πολύ καλό αγώνα στη Rod Laver Arena, επιβλήθηκε της Γιούλια Πουτίντσεβα με 6-1, 6-4 και πέρασε στην συγκεκριμένη φάση για 3η σερί χρονιά.

Η 28χρονη Ρουμάνα "έσπασε" 5 φορές το σερβίς της αντιπάλου και έφτασε άνετα στην πρόκριση. Στον 4ο γύρο η Halep αναμένεται να έχει ένα ακόμα πιο δύσκολο τεστ, καθώς θα αντιμετωπίσει την Έλις Μέρτενς, No16 στο ταμπλό. Η Βελγίδα κέρδισε την Κάθριν Μπέλις με 6-1, 6-7 (5), 6-0 και επέστρεψε στη φάση των "16" της Μελβούρνης μετά το 2018, όταν ήταν ημιφιναλίστ.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, η οποία επικράτησε της Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, Καρολίνα Πλίσκοβα, με 7-6 (4), 7-6 (3). Στον 4ο γύρο, η Ρωσίδα θα αντιμετωπίσει την Αντζελίκ Κέρμπερ, που επικράτησε της Καμίλα Γκιόργκι με 6-2, 6-7 (4), 6-3.

Η Ανέτ Κονταβέιτ χρειάστηκε μόλις 49 λεπτά για να νικήσει 6-0, 6-1 την Μπελίντα Μπέντσιτς και στην επόμενη φάση η Εσθονή θα αναμετρηθεί με τη 18χρονη, Ίγκα Σβιάτεκ, που απέκλεισε την Ντόνα Βέκιτς με 7-5, 6-3.

AP Photo/Vincent Thian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ