ΤΕΝΙΣ

Australian Open: Στα προημιτελικά ο Φέντερερ

Roger Federer of Switzerland celebrates the winning match point against Novak Djokovic of Serbia during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Roger Federer of Switzerland celebrates the winning match point against Novak Djokovic of Serbia during their ATP World Tour Finals singles tennis match at the O2 Arena in London, Thursday, Nov. 14, 2019. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε τον Μάρτον Φούκσοβιτς με 3-1 σετ στη Rod Laver Arena και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Australian Open.

Για 57η φορά στην καριέρα του, περισσότερες από κάθε άλλον τενίστα, ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στα προημιτελικά ενός Grand Slam. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε με 3-1 σετ του Ούγγρου, Μάρτον Φούκσοβιτς στη Rod Laver Arena και συνεχίζεται το ταξίδι του με στόχο ένα ακόμη τρόπαιο.

Ο Φέντερερ χρειάστηκε 2 ώρες και 11 λεπτά για να νικησει τον Φούκσοβιτς και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μάλιστα, ο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειαστηκε να κάνει ανατροπή, καθώς το πρώτο σετ πήγε στον Ούγγρο με 6-4 γκέιμ, για να ακολουθήσει η απάντηση από τον Ελβετό.

Τα τρία επόμενα σετ κατέληξαν με χαρακτηριστική άνεση στον Φέντερερ, ο οποίος τα έκανε δικά του με 6-1, 6-2 και 6-2 αντίστοιχα. Ο 38χρονος κυνηγά τον 104ο τίτλο της τεράστιας καριέρας του. Ο επόμενος αντίπαλός του είναι ο Τένις Σάντγκρεν, Νο100 στον κόσμο, ο οποίος απέκλεισε στα τέσσερα σετ τον Φάμπιο Φονίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ