Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς διανύουν το τελευταίο στάδιο της καριέρας τους και τα επόμενα χρόνια θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ότι μπορούν για να κερδίσουν τον άτυπο τίτλο του GOAT στο τένις.

Μόλις τελειώνει μια καριέρα, αυτό που μένει και μετράει περισσότερο, είναι τα τρόπαια που έχει στη συλλογή του ο αθλητής. Ο αριθμός αλλά και η σημαντικότητα των τίτλων.

ADVERTISING

Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία στο debate για τον κορυφαίο της ιστορίας (Greatest Of All Time). Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς διανύουν το τελευταίο στάδιο της καριέρας τους και τα επόμενα χρόνια θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν ότι μπορούν για να κερδίσουν τον άτυπο τίτλο του GOAT στο τένις.

Στο παρακάτω γραφικό, αποτυπώνονται όλοι οι τίτλοι που έχουν κερδίσει στην καριέρα τους, όπως τους κατέγραψε το THS Tennis με μια σημαντική, ωστόσο, παράβλεψη: τους τίτλους Davis Cup με την εθνική ομάδα της χώρας τους. Γι' αυτό θα τους προσθέσουμε εμείς στην κουβέντα, με τους Φέντερερ-Τζόκοβιτς να έχουν από έναν τίτλο ενώ ο Ναδάλ έχει συμμετοχή σε τέσσερα τρόπαια με την Εθνική Ισπανίας.

Inline Image

ADVERTISING

Πηγή: Tennis24