ΤΕΝΙΣ

Δεν πέρασε στον τελικό του Korea Open η Σάκκαρη, νέο career high στην WTA!

Maria Sakkari, of Greece, returns to Danielle Collins, of the United States, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 7-5, 6-2. (AP Photo/John Hefti)
Maria Sakkari, of Greece, returns to Danielle Collins, of the United States, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 7-5, 6-2. (AP Photo/John Hefti) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ από την Κίκι Μπερτένς στα ημιτελικά του Korea Open, όμως θα βρίσκεται στο Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα (24/9).

Δεν έπαιξε όσο καλά θα ήθελε η Μαρία απέναντι στην Κίκι Μπερτένς και μοιραία ηττήθηκε στα ημιτελικά του Korea Open η πρωταθλήτριά μας. Η Σάκκαρη έχασε 2-0 σετ από την Ολλανδέζα, η οποία πήρε το πρώτο κομμάτι του αγώνα με 6-4 γκέιμ και το δεύτερο με 6-2, φτάνοντας στον τελικό, σε ένα ματς που κράτησε 1 ώρα και 35 λεπτά.

Για πέμτπη φορά συναντήθηκαν οι δυο παίκτριες και η Μπερτένς πανηγύρισε την τρίτη της νίκη απέναντι στη Σάκκαρη. Η Ολλανδέζα διανύει μια τρομερή σεζόν και θα αγωνιστεί στον ένατο τελικό της καριέρας της και θα διεκδικήσει τον έβδομο τίτλο της (6-2). Μέσα στο 2018 έχει κατακτήσει το Volvo Car Open στο Charleston και το Western & Southern Open στο Cincinnati.

Για την 23χρονη Σάκκαρη, επόμενος σταθμός είναι η Wuhan της Κίνας. Η 23χρονη θα βελτιώσει επίσης το career high της για άλλη μια φορά φέτος, αφού για πρώτη φορά θα βρεθεί στο Νο29 της WTA την ερχόμενη Δευτέρα (24/9).

"Σταθερή εβδομάδα εδώ στη Σεούλ. Νέος σταθμός η Wuhan", έγραψε στο Instagram η πρωταθλήτριά μας.

Δεν πέρασε στον τελικό του Korea Open η Σάκκαρη, νέο career high στην WTA!

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ