ΤΕΝΙΣ

Διπλή πρωτιά για τον Διαμαντή!

Διπλή πρωτιά για τον Διαμαντή!

Ο Στέφανος Διαμαντής κατέκτησε το τουρνουά που διεξήχθη στο Arges της Ρουμανίας τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό, έχοντας για συμπαίκτη τον Γκι Σασόν από το Ισραήλ.

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για τον Στέφανο Διαμαντή. Ο Έλληνας πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο κατέκτησε τον τίτλο τόσο στο μονό όσο και στο διπλό στο τουρνουά του Arges στη Ρουμανία.

Στο μονό ο Διαμαντής πέρασε χωρίς αντίπαλο τον πρώτο γύρο και στο δεύτερο ξεπέρασε το εμπόδιο του Ντανίλα (Ρουμανία) με 6-0, 6-0. Στον επόμενο γύρο αντιμετώπισε τον Σασόν από το Ισραήλ του οποίου επιβλήθηκε με 6-2, 6-3.

Έτσι, έφτασε στα ημιτελικά όπου αντιμετώπισε τον επίσης Ισραηλινό, Στόκολ, επικρατώντας με 6-3, 6-3. Στον τελικό έπαιξε με τον Γάλλο, Τζιαμαρτίνι, κόντρα στον οποίο πήρε τη νίκη με 6-4, 6-3 κατακτώντας το τουρνουά.

Στο διπλό ο Διαμαντής έπαιξε με συμπαίκτη τον Ισραηλινό, Γκι Σασόν. Στα προημιτελικά οι δυο τους επικράτησαν επί του Τούρκου, Ακάλιν, και του Ρουμάνου, Αντόν, με 6-0, 6-1, ενώ ακόμα πιο εύκολη ήταν η νίκη τους κόντρα στους Φαλισάν και Γκάιτα από τη Ρουμανία με 6-0, 6-0.

Στον τελικό το Διαμαντής και ο Σασόν αντιμετώπισαν τους Μπερντισέβσκι και Στόκολ από το Ισραήλ φτάνοντας στη νίκη με 6-3, 6-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ