ΤΕΝΙΣ

Εκτός ημιτελικών στο Νότιγχαμ η Σάκκαρη

Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Serena Williams of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Serena Williams of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-3) από τη Τζένιφερ Μπράντι και αποχαιρέτησε το τουρνουά του Νότιγχαμ πριν τα ημιτελικά.

Την ήττα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Νότιγχαμ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά μένοντας εκτός ημιτελικών.

Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο 33 στην παγκόσμια κατάταξη αν και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με τη Τζένιφερ Μπράντι γνώρισε τελικά την ήττα σε ένα τουρνουά που δεν πήγε όπως το περίμενε καθώς έδωσε όλα τα παιχνίδια της σε κλειστό χώρο και όχι στο χορτάρι όπως θα περίμενε.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε με διπλό break και έκανε το 4-1 αλλά ακολούθησε αντεπίθεση διαρκείας από την Μπράντι που κέρδισε τα 6 από τα 7 επόμενα games και πήρε το πρώτο σετ.

Η Αμερικανίδα στο δεύτερο σετ έκανε το 2-0 με τη Σάκκαρη να ισοφαρίζει σε 2-2 αλλά η Μπράντι με νέο μπρέικ ξέφυγε εν συνεχεία με 5-2 και το δεύτερο σετ ολοκληρώθηκε με 6-3 με την αναμέτρηση να λήγει μετά από 90 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ