ΤΕΝΙΣ

Έχασαν στο διπλό της Μασσαλίας Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipass of Greece waits for the ball to clear the net during his match against Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass of Greece waits for the ball to clear the net during his match against Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) (AP PHOTO/TREVOR COLLENS)

Η πρώτη κοινή παρουσία των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά σε διπλό δεν συνοδεύτηκε από επιτυχία με τους Έλληνες τενίστες να χάνουν με 2-0 σετ και να αποκλείονται από το δεύτερο γύρο του τουρνουά της Μασσαλίας.

Την ήττα με 2-0 σετ γνώρισαν στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση σε διπλό οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς. Οι δυο Έλληνες αγωνίστηκαν στο διπλό του τουρνουά της Μασσαλίας την Τρίτη και ηττήθηκαν με 6-1, 7-5 από τους Σάντερ Άρεντς/Τρίσταν-Σάμιουελ Βάισμπορν μέσα σε 63 λεπτά και αποκλείστηκαν από το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Το ελληνικό δίδυμο είχε μπει με wild card στο τουρνουά της Μασσαλίας αλλά δεν κατάφερε να προχωρήσει στην πρώτη κοινή προσπάθεια των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά να αγωνιστούν ως συμπαίκτες.

Την Τετάρτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο μονό. Ο πρώτος του αντίπαλος στον δεύτερο γύρο, όπου πέρασε με μπάι, είναι ο ΠολωνόςΧούμπερτ Χουρκάτς, ο οποίος είναι στο Νο.78 της παγκόσμιας κατάταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ