ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ για Τσιτσιπά: "Ανυπομονώ να παίξω μαζί του"

Switzerland's Roger Federer, left, shakes hands with Stefanos Tsitsipas of Greece at the net after winning their match at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens)
Switzerland's Roger Federer, left, shakes hands with Stefanos Tsitsipas of Greece at the net after winning their match at the Hopman Cup in Perth, Australia, Thursday Jan. 3, 2019. (AP Photo/Trevor Collens) AP

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Ρότζερ Φέντερερ, με τους δυο τενίστες να αναμετρώνται για τους "16" του Australian Open.

Εντυπωσιακός ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 6-3, 3-6, 7-6 (7) και 6-4 τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στους "16" του Australian Open, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός μίλησε κολακευτικά για την αξία του 20χρονου Έλληνα τενίστα.

"Είμαι χαρούμενος που τον αντιμετώπισα στο Hopman Cup. Πιστεύω πως έπαιξε πολύ καλά εκεί. Και εγώ το ίδιο. Ήταν ένας αγώνας υψηλής ποιότητας. Βέβαια αυτό στη Μελβούρνη θα είναι προφανώς διαφορετικό παιχνίδι.

Είμαι χαρούμενος για τον Στέφανο. Παίζει τόσο καλά και ανυπομονώ να παίξω μαζί του. Πιστεύω θα είναι ωραίος αγώνας. Μου αρέσει ο τρόπος του παιχνιδιού του και επίσης ανεβαίνει συχνά στο φιλέ. Όπως και εγώ. Πιστεύω πως θα δούμε ένα πολύ αθλητικό και επιθετικό παιχνίδι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο "βασιλιάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ