ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Θα είμαι έτοιμος το 2021"

Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog)
Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog) AP PHOTO/HALDEN KROG

Ο Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στην αυγή του 2021 θα είναι και πάλι πανέτοιμος να κυριαρχήσει στα courts!

Ο Ρότζερ Φέντερερ επιβεβαίωσε τα όσα μας είπε μερικές μέρες νωρίτερα ο επί χρόνια συνεργάτης του, Σέβεριν Λούτι,ότι δηλαδή η αποθεραπεία του πηγαίνει βάσει σχεδίου ώστε να είναι έτοιμος στις αρχές του 2021!

Ο "Βασιλιάς" του τένις απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των φαν του online και μεταξύ των απαντήσεων αυτών, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι, στην αυγή του 2021, θα είναι και πάλι πανέτοιμος να κυριαρχήσει στα courts!

"Νιώθω πολύ καλύτερα ξανά. Δεν είμαι ακόμα στο επίπεδο ώστε να προπονηθώ στο 100% αλλά όλα πηγαίνουν καλά. Ο στόχος είναι να είμαι έτοιμος για την επόμενη σεζόν" ανέφερε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων.

Μεγάλος φετινός στόχος του Φέντερερ που μεταφέρθηκε ουσιαστικά για την επόμενη χρονιά ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Ο τελικός του Ολυμπιακού τουρνουά είναι προγραμματισμένος για την 1η Αυγούστου, μία εβδομάδα πριν τα 40ά γενέθλια του Φέντερερ!

Ο Ελβετός σούπερσταρ βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Ζυρίχη για προωθητικές ενέργειες της εταιρείας αθλητικής υπόδησης ON, της οποίας είναι και συνιδιοκτήτης και δείχνει να απολαμβάνει πολύτιμες μέρες ξεκούρασης που θα συνεχιστούν φυσικά σε όλο το υπόλοιπο 2020.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ