ΤΕΝΙΣ

Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ: Η επιστροφή

Canada's Felix Auger-Aliassime returns a ball in his second round match against Kyle Edmund of Great Britain at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Wednesday, Feb. 26, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
Canada's Felix Auger-Aliassime returns a ball in his second round match against Kyle Edmund of Great Britain at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Wednesday, Feb. 26, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Το εκρηκτικό τένις του 19χρονου Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ θα απολαύσουμε και πάλι από τα μέσα Ιουνίου και μετά! Ο Καναδός είναι η τελευταία προσθήκη του Ultimate Tennis Showdown.

Ο νεαρός Καναδός τενίστας, Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, που πέρασε την περίοδο της καραντίνας στον Καναδά μαζί με την οικογένειά του, είναι η τελευταία προσθήκη του Ultimate Tennis Showdown που ξεκινά στις 13 Ιουνίου!

Μιλάμε για το τουρνουά προετοιμασίας για την επιστροφή στη δράση του τουρ που διοργανώνει ο Πατρίκ Μουράτογλου στις εγκαταστάσεις του στη Νότια Γαλλία και επρόκειτο να ξεκινήσει στις 16 Μαϊου με την ημερομηνία να μετατίθεται έναν μήνα περίπου μετά (13 Ιουνίου) ώστε να υπάρξει πρόσθετη ασφάλεια.

Στο τουρνουά αυτά, έχουν ήδη δεσμευτεί να παίξουν οι Φάμπιο Φονίνι, Ντανίντ Γκοφάν και Μπενουά Περ και εικάζουμε πως θα παίξει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεδομένου του γεγονότος ότι όλο αυτό το διάστημα φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις και έχει άριστη φυσικά σχέση με τον Γάλλο προπονητή.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ