INDIAN WELLS

"Φρέναρε" την Αζαρένκα η τρομερή Μουγκουρούθα

Spain's Garbine Muguruza celebrates winning over Belarus' Viktoryja Azaranka during their quarterfinals at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, Sept. 19, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Spain's Garbine Muguruza celebrates winning over Belarus' Viktoryja Azaranka during their quarterfinals at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, Sept. 19, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) AP

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο χώμα υποτάσσοντας με ανατροπή την Βικτόρια Αζαρένκα σε ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Ντερμπάρα περιμέναμε και ντερμπάρα είδαμε. Βικτόρια Αζαρένκα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα έδωσαν μια τρομερή μάχη το απόγευμα του Σαββάτου στη Ρώμη που βρήκε τελικά νικήτρια την 26χρονη Ισπανίδα με 3-6, 6-3, 6-4.

Σε ένα ντέρμπι από τα παλιά μιας και οι δύο τενίστριες έδειξαν ότι έχουν βρει την χαμένη τους φόρμα παρουσιάζοντας εξαιρετικό θέαμα που μεταφράστηκε σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς.

Η Μουγκουρούθα πέτυχε, λοιπόν, μια σπουδαία ανατροπή κόντρα στην τρομερά φορμαρισμένη Λευκορωσίδα κάνοντας "σμπαράλια" το σερβίς της Βίκα από το δεύτερο και μετά μιας και πέτυχε συνολικά επτά(!) breaks.

Η Αζαρένκα, μετά από ένα πολύ ποιοτικό πρώτο σετ, δεν κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της ούτε μια φορά(!) στο δεύτερο σετ με την Μουγκουρούθα να έχει βέβαια και αυτή μπόλικα προβλήματα στο ίδιο κομμάτι δεχόμενη τρία breaks.

Η Ισπανίδα πήρε το πάνω χέρι στην πλειονότητα των μεγάλων ράλι από το δεύτερο σετ και μετά απέναντι σε μια σαφώς πιο κουρασμένη Αζαρένκα και κατάφερε, παρά την τρομερή προσπάθεια της Βίκα, να κλείσει υπέρ της και το τρίτο σετ πετυχαίνοντας το καθοριστικό break στο 4-4.

Και τι νέο ντέρμπι την περιμένει μιας και θα παίξει τώρα με το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, Σιμόνα Χάλεπ σε μια χωμάτινη τιτανομαχία ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές τενίστριες στην επιφάνεια.

Η Μουγκουρούθα έχει φτάσει στα ημιτελικά κερδίζοντας στη σειρά τις Στίβενς, Κόντα και Αζαρένκα έχοντας ήδη διαγράψει τρομερή πορεία με μεγάλες νίκες. Αλλά σίγουρα, αυτό δεν της αρκεί.

ROME WTA DRAW| OOP(-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ