ΤΕΝΙΣ

Η ξεχωριστή αφιέρωση του Τσιτσιπά στην κάμερα

Stefanos Tsitsipas, left, of Greece is congratulated by Novak Djokovic of Serbia after winning in their men's singles quarterfinals match at the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Friday, Oct. 11, 2019. (AP Photo/Andy Wong)
Stefanos Tsitsipas, left, of Greece is congratulated by Novak Djokovic of Serbia after winning in their men's singles quarterfinals match at the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Friday, Oct. 11, 2019. (AP Photo/Andy Wong) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 σετ το No1 της κατάταξης, Nόβακ Τζόκοβιτς, και μετά το φινάλε του αγώνα στη Σανγκάη, προχώρησε σε μια ξεχωριστή αφιέρωση στην κάμερα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με απίστευτη εμφάνιση νίκησε με 2-1 σετ το No 1 της κατάταξης, Nόβακ Τζόκοβιτς, και προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Shanghai Masters, όπου θ' αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεβ.

Ο 21χρονος έκανε μια ξεχωριστή αφιέρωση στην κάμερα, γράφοντας: "Καλοβελωνιές...".

Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, ωστόσο τα ενδεχόμενα είναι δύο. Το πρώτο αφορά τον Γιώργο Καλοβελώνη, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988 στη Σεούλ, αλλά και στους αγώνες του Κυπέλλου Ντέιβις από το 1978 μέχρι το 1992. Μετά την αποχώρησή του από τη δράση, ασχολήθηκε με την προπονητική.

Το δεύτερο αφορά το γιο του σπουδαίου τενίστα, Μάρκο, ο οποίος είναι συμπαίκτης του Στέφανου Τσιτσιπά στην Εθνική ομάδα και μαζί αγωνίστηκαν στο Davis Cup.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσιτσιπάς: Ο νικητήριος πόντος κόντρα στον Τζόκοβιτς
Ο καλύτερος πόντος του Τσιτσιπά κοντρα στον Τζόκοβιτς
Απίθανος Τσιτσιπάς, απέκλεισε Τζόκοβιτς και πέρασε στα ημιτελικά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ