ΤΕΝΙΣ

Η ρουτίνα του Ντόμινικ Τιμ τις ημέρες της καραντίνας

Austria's Dominic Thiem stretches out for a return shot to United States' Denis Kudla during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Andy Brownbill)
Austria's Dominic Thiem stretches out for a return shot to United States' Denis Kudla during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 18, 2018. (AP Photo/Andy Brownbill) AP

Την υγεία θέτει ως προτεραιότητα ο Ντόμινικ Τιμ προσπαθώντας να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα γίνεται την πανδημία.

Ο Ντόμινικ Τιμ, είναι από τα πρόσωπα της καμπάνιας #TennisAtHome που προωθεί η ATP και εξηγεί τους τρόπους με τους οποίους περνάει την ώρα του αλλά και μένει σε φόρμα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

"Η υγεία πάνω απ'όλα. Προσπαθώ να μείνω φιτ, να περάσω λίγο χρόνο με τους γονείς μου και λίγο χρόνο με τον σκύλο μου. Νομίζω ότι ο σκύλος μου είναι ο πιο χαρούμενος με την όλη κατάσταση, καθώς έχει την ευκαιρία να μας βλέπει όλους για μεγάλο διάστημα" είπε ο Αυστριακός.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, μένει την υπόλοιπη οικογένειά του στην Αυστρία και εκμεταλλεύεται την εθνική κουζίνα: "Τρώω φαγητό μόνο από την ντόπια κουζίνα και μου αρέσει πολύ αυτό. Ίσως βελτιώσω και λίγο της μαγειρικές μου ικανότητες, τώρα που βρίσκομαι για πολύ ώρα στο σπίτι"

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: Τιμ (AP Photo/Andy Brownbill)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ