ΤΕΝΙΣ

Η Σάκκαρη ανυπομονεί για το Hopman Cup μαζί με τον Τσιτσιπά

Maria Sakkari of Greece returns a shot to Kiki Bertens of the Netherlands during their semifinal match at the Korea Open tennis championship in Seoul, South Korea, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Ahn Young-joon)
Maria Sakkari of Greece returns a shot to Kiki Bertens of the Netherlands during their semifinal match at the Korea Open tennis championship in Seoul, South Korea, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Ahn Young-joon) AP PHOTO/AHN YOUNG-JOON

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν ως ομάδα στο Hopman Cup και σε μήνυμά της στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ανέφερε ότι ανυπομονεί για τη διοργάνωση.

Για δεύτερη φορά η Ελλάδα θα εμφανιστεί στον Hopman Cup και μάλιστα με το καλύτερο δίδυμο του τένις στην ιστορία της. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστούν ως ομάδα στο Περθ (29/12 έως 5/1) και σε μήνυμά της στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέφερε:

"Είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα μέσα στη χρονιά. Όλοι μας νιώθουμε όμορφα που θα είμαστε εκεί. Γίνονται μεγάλα παιχνίδια, υπέροχη ατμόσφαιρα, εξαιρετική τοποθεσία, εξαιρετικά γήπεδα, εξαιρετικό ξενοδοχείο. Εννοώ πως τα πάντα είναι απίστευτα. Έτσι ανυπομονώ για όλα".

Θα είναι η δεύτερη φορά που η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Η πρώτη ήταν πριν από 16 χρόνια, όταν αγωνίστηκαν εκεί ως ομάδα το 2002 η Λένα Δανιηλίδου και ο Βασίλης Μαζαράκης.

AP Photo/Ahn Young-joon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ