ΤΕΝΙΣ

Η Σερένα κέρδισε τη Βίνους στον αγώνα - θρίλερ

Serena Williams, left, meets her sister Venus Williams after their match during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Aug. 31, 2018, in New York. Serena Williams won 6-1, 6-2. (AP Photo/Adam Hunger)
Serena Williams, left, meets her sister Venus Williams after their match during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Aug. 31, 2018, in New York. Serena Williams won 6-1, 6-2. (AP Photo/Adam Hunger) AP

Η Σερένα Γουίλιαμς κέρδισε τη Βίνους στον 2ο γύρο του Lexington, σε έναν εξαιρετικό αγώνα που εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Σερένα και Βίνους Γουίλιαμς θυμήθηκαν τα παλιά δίνοντας έναν τρομερό σε εξέλιξη αγώνα για τον 2ο γύρο του Lexington που βρήκε τελικά νικήτρια την πρώτη με 2-1 σετ, 6-3, 3-6, 6-4. Οι δύο θρύλοι του αθλήματος έδωσαν ένα πολύ ποιοτικό ματς παρά το γεγονός ότι απείχαν για μήνες από τα κορτ λόγω κορονοϊού ενώ δεν γίνονται παράλληλα νεότερες με τη Βίνους να είναι στα 40 και τη Σερίνα στα 38.

Ωστόσο, παραμένουν στο κορυφαίο επίπεδο και το απέδειξαν με τον εξαιρετικό αυτό αγώνα όπου το φαβορί Σερένα χρειάστηκε να περάσει από πάρα πολλά εμπόδια για να προκριθεί στα προημιτελικά.

Σετ πίσω, break πίσω στο τρίτο σετ και ποικίλες άλλες δυσκολίες ξεπέρασε η Σερένα για να κερδίσει τελικά την αδερφή της που έκανε επίσης μεγάλο ματς αλλά, ενώ προηγήθηκε με 4-2 στο καθοριστικό σετ, δεν μπόρεσε να "σκοτώσει" το ματς.

Αυτή ήταν η ιστορία της 31ης αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο θρυλικές αδερφές με τη Σερένα να επεκτείνει στο 19-12 το h2h και να παίρνει ένα πολύ χρήσιμο αγώνα στα πόδια ενόψει της συνέχειας του Lexington και των επικείμενων τουρνουά σε Σινσινάτι και US Open.

Περιμένει την αντίπαλο της από το ματς της Σέλμπι Ρότζερς με την Λέιλα Φερνάντεζ και σε περίπτωση που παίξει με την δεύτερη, η διαφορά ηλικίας τους θα είναι 21 χρόνια!

TOP SEED OPEN DRAW | OOP (-7h)

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Adam Hunger

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ