ΤΕΝΙΣ

H σοκαριστική αποκάλυψη της Σκιαβόνε για τη μάχη της με τον καρκίνο

Defending champion Italy's Francesca Schiavone reacts as she defeats Serbia's Jelena Jankovic during their fourth round match of the French Open tennis tournament, at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 29, 2011. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Defending champion Italy's Francesca Schiavone reacts as she defeats Serbia's Jelena Jankovic during their fourth round match of the French Open tennis tournament, at the Roland Garros stadium in Paris, Sunday, May 29, 2011. (AP Photo/Lionel Cironneau) AP PHOTO/LIONEL CIRONNEAU

Η Φραντσέσκα Σκιαβόνε προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της, καθώς αναφέρθηκε στη σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για διάστημα 7 μηνών (VIDEO).

Είναι μία από τις καλύτερες Ιταλίδες τενίστριες όλων των εποχών και το 2010 είδε τις προσπάθειές της να επιβραβεύονται πανηγυρικά, καθώς νίκησε την Αυστραλίδα Σαμάνθα Στόρουρ και κατέκτησε το Rolland Garros για να γίνει η πρώτη τενίστρια στη γειτονική χώρα που πήρε Grand Slam τίτλο.

Για την Φραντσέσκα Σκιαβόνε ωστόσο, όλα τα παραπάνω έμοιαζαν με μακρινό παρελθόν εδώ και επτά μήνες, αφού όλο αυτό το διάστημα χρειάστηκε να δώσει και να κερδίσει μία ακόμα πιο σκληρή μάχη, τη μεγαλύτερη όλων, απέναντι στον καρκίνο.

Αυτό το γεγονός θέλησε μάλιστα η ίδια να το δημοσιοποιήσει και να το μοιραστεί με τον κόσμο, μέσω video που ανέβασε το βράδυ της Παρασκευής στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

"Θα σας εξηγήσω τι συνέβη στους επτά τελευταίους μήνες της ζωής μου. Διαγνώστηκα με κακοήθη όγκο.

Ήταν χωρίς αμφιβολία η πιο σκληρή μάχη που έδωσα ποτέ. Και το ομορφότερο πράγμα ήταν πως κατόρθωσα να κερδίσω αυτή τη μάχη και όταν μου το είπαν λίγες ημέρες πριν εξεράγη από ευτυχία.

Είμαι ήδη έτοιμη να αρχίσω να σκέφτομαι νέα σχέδια, τα οποία είχα παλιά και δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω. Θα τα πούμε σύντομα, είμαι ευτυχισμένη για αυτό που είμαι σήμερα", είπε η Σκιαβόνε, η οποία αποχώρησε από τη τενιστική δράση τον Σεπτέμβριο του 2018 σε ηλικία 38 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ