ΤΕΝΙΣ

Ήττα της Σάκκαρη από την Γκασπαριάν

Maria Sakkari of Greece returns a shot to Kiki Bertens of the Netherlands during their semifinal match at the Korea Open tennis championship in Seoul, South Korea, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Ahn Young-joon)
Maria Sakkari of Greece returns a shot to Kiki Bertens of the Netherlands during their semifinal match at the Korea Open tennis championship in Seoul, South Korea, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Ahn Young-joon) AP PHOTO/AHN YOUNG-JOON

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Μαργκαρίτα Γκασπαριάν στο BGL BNP Paribas Luxembourg Open και έμεινε εκτός από τον πρώτο γύρο.

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη και ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Μαργκαρίτα Γκασπαριάν στον πρώτο γύρο του BGL BNP Paribas Luxembourg Open. Αν και βρέθηκε πίσω με 1-6, 2-5, έσωσε 2 match points, έκανε ντέρμπι το δεύτερο σετ και πάλεψε μέχρι το τέλος για την ανατροπή, δεν απέφυγε όμως την ήττα και τον αποκλεισμό.

Στο τελευταίο τουρνουά για το WTA Tour στο 2018, η Σάκκαρη έχασε με 6-1, 7-6 (4) από μια αντίπαλο που είχε νικήσει πριν μερικές εβδομάδες στη Σεούλ με 6-2, 6-2. Η Ρωσίδα όμως ήταν ανεβασμένη στα τελευταία της τουρνουά και πήρε τη ρεβάνς από την πρωταθλήτριά μας.

Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα της κανονικής διάρκειας της σεζόν της WTA και αφήνει τη Σάκκαρη στο Νο 45 της WTA. Να τονιστεί πως από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 18 Νοεμβρίου υπάρχουν ακόμα τρεις εβδομάδες για την WTA 125K Series, προκειμένου να αγωνιστεί σε κάποια τουρνουά ως το φινάλε της χρονιάς.

AP Photo/Ahn Young-joon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ