ΤΕΝΙΣ

Κιμ Κλάιστερς: Αποφασισμένη να επιστρέψει

Belgium's Kim Clijsters serves during an exhibition doubles tennis match against Belgium's Kirsten Flipkens and France's Henri Leconte at the Sportpaleis in Antwerp on Wednesday Dec. 11, 2013. Clijsters played with Belgium's Xavier Malisse. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Belgium's Kim Clijsters serves during an exhibition doubles tennis match against Belgium's Kirsten Flipkens and France's Henri Leconte at the Sportpaleis in Antwerp on Wednesday Dec. 11, 2013. Clijsters played with Belgium's Xavier Malisse. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Η Κιμ Κλάιστερς είναι αποφασισμένη να επιστρέψει δριμύτερη στα courts, κάτι που δεν κρύβει σε καμία περίπτωση.

Τι κι αν ο κορονοϊός έβγαλε εκτός πλάνων την ολοκληρωτική επιστροφή της Κιμ Κλάιστερς στο WTA Tour. Η σπουδαία τενίστρια είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το πολυαναμενόμενο comeback, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες της υγειονομικής κρίσης παγκοσμίως. Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, θα πάρει μέρος στο World Team Tennis (WTT) που ξεκινάει την Κυριακή στη Δυτική Βιρτζίνια και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των τενιστριών για την επανέναρξη του WTA Tour τον Αύγουστο.

Η Κλάιστερς, επέστρεψε τον Φεβρουάριο στο tour μετά από σχεδόν οχτώ χρόνια μακριά από τα courts, όμως η πανδημία του Covid-19 ανέστειλλε τα σχέδιά της, όχι όμως και την επιθυμία της να επιστρέψει στο επαγγελματικό τένις.

"Το πιο σημαντικό μάθημα για μένα, είναι να συνεχίσω να έχω εμπιστοσύνη στη διαδικασία της επιστροφής" είπε η Κλάιστερς που ηττήθηκε από Μουγκουρούθα και Κόντα στα δύο πρώτα τουρνουά που πήρε μέρος, σε Ντουμπάι και Μοντερέι πριν την διακοπή του tour λόγω κορονοϊού. "Δεν θα σταματήσω την προσπάθεια εξαιτίας του Covid-19. Υπάρχουν ορισμένες προκλήσεις, όπως να συνδυάσω την καριέρα μου με το μεγάλωμα των παιδιών μου, όπως έκανα και κατά τους τελευταίους μήνες όπου συνδύαζα προπονήσεις με τη μητρότητα" πρόσθεσε η 37χρονη Βελγίδα ενόψει της έναρξης του WTT την Κυριακή.

Στο τουρνουά που θα πάρει μέρος και η πρωταθλήτρια του US Open 2017, Σλόαν Στίβενς, θα επιτραπούν μόλις 500 φίλαθλοι την ημέρα, στο γήπεδο χωρητικότητας 2.500 θεατών του Greenbrier Tennis Center.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ