ΤΕΝΙΣ

Κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο Πάτρικ ΜακΕνρό

Patrick McEnroe plays in an exhibition doubles match at the International Tennis Hall of Fame Championship in Newport, R.I., Sunday, July 19, 2015. (AP Photo/Michael Dwyer)
Patrick McEnroe plays in an exhibition doubles match at the International Tennis Hall of Fame Championship in Newport, R.I., Sunday, July 19, 2015. (AP Photo/Michael Dwyer) AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Ο αδερφός του θρύλου του τένις, Τζον ΜακΕνρό, Πάτρικ ανακοίνωσε μέσω twitter πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας Davis Cup των ΗΠΑ και μικρότερος αδερφός του θρύλου του τένις, Πάτρικ ΜακΕνρό διαγνώστηκε θετικός σε κορονοϊό.

Τις τελευταίες 10 ημέρες βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα στο σπίτι του, στο Westchester County της Νέας Υόρκης, παρουσιάζοντας συμπτώματα της φονικής ίωσης και αφού έκανε το τεστ, βγήκε θετικός.

Τα καλά νέα είναι ότι η υγεία του είναι πολύ καλή, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

"Τα κακά νέα είναι ότι είμαι θετικός. Τα καλά νέα είναι ότι αισθάνομαι μια χαρά. Τα συμπτώματα έφυγαν και νιώθω 100% καλά. Η γυναίκα μου, Μελίσα κάνει απίστευτη δουλειά, φροντίζοντας το σπίτι και τα παιδιά", ανέφερε ο συνεργάτης του ESPN ο οποίος είναι το δεύτερο γνωστό "θύμα" του κορονοϊού στο τένις, μετά τον Βραζιλιάνο τενίστα, Τιάγκο Σίμπουθ Γουάιλντ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ